Werken bij omega

objectbeveiligers

Over Omega Beveiliging & Advies BV

Omega Beveiliging & Advies BV is een vooraanstaand beveiligingsbedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten aan een breed scala van klanten. Wij zijn er trots op dat we een positief verschil maken in de veiligheid van bedrijven. Ons team van beveiligingsexperts is gepassioneerd over beveiliging en streeft ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Functieomschrijving

Als Beveiligingsmedewerker bij Omega Beveiliging & Advies BV speel je een cruciale rol in het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden ten behoeve van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de veiligheid en het handhaven van beveiligingsprotocollen op locatie. Je werkt nauw samen met je collega’s en klanten om ervoor te zorgen dat de beveiligingsbehoeften van de klant worden vervuld.

Verantwoordelijkheden

Vereisten

Wat bieden wij

Als je gepassioneerd bent over beveiliging en graag wilt bijdragen aan een stukje veiligheid voor bedrijven door het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden, nodigen we je van harte uit om te solliciteren op de functie van objectbeveiliger bij Omega Beveiliging & Advies BV.

Stuur je cv en motivatiebrief naar b.ramsoebhag@omegabeveiliging.nl en laat ons weten waarom je de ideale kandidaat bent voor deze rol. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een veiligere toekomst.

Waar ben je naar op zoek?