Kwaliteit

Omega Beveiliging & Advies staat voor kwaliteit. Omega Beveiliging & Advies heeft het Keurmerk Beveiliging in de Horeca, uitgegeven door de Nederlandse beveiligingsbranche. De kwaliteitskeurmerken garanderen het kwaliteitsniveau van de dienstverlening, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en werkprocedures. Met de kwaliteitskeurmerken laat Omega Beveiliging & Advies zien dat de diensten op een transparante, eerlijke en betrouwbare manier worden uitgevoerd.

Omega Beveiliging & Advies is ook lid van de Nederlandse Veiligheidssector en de VBE (Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland). Omega Beveiliging & Advies investeert continu in menselijk kapitaal. Op deze manier worden medewerkers getraind en gespecialiseerd, afhankelijk van de aard van hun werkplek. Denk bijvoorbeeld aan trainingen op het gebied van Security Awareness, verliespreventie, agressie en geweld.

Om de kwaliteit te waarborgen, maakt Omega Beveiliging & Advies gebruik van een beveiligingsmanagementsysteem. Het werk van de beveiligingsmedewerkers is transparant en gemakkelijk te volgen voor onze klanten. Hierdoor kunnen rapporten direct worden opgevraagd en activiteiten zoals controle rondes in realtime worden gemonitord. Op basis van de gegevens kunnen managementrapporten worden gegenereerd waarin het succespercentage van de relevante KPI’s (zoals het aantal uitgevoerde inspectierondes) wordt weergegeven.

Waar ben je naar op zoek?