Over ons
Omega Beveiliging & Advies is in 1999 opgericht en is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken. Als leverancier van beveiliging staat Omega u met raad en daad terzijde ten aanzien van uw integrale beveiligingsbeleid en de -voor u te nemen- passende maatregelen ten aanzien van beveiliging en veiligheid. Wij gaan daarin altijd op zoek naar innovatieve  beveiligingsoplossingen die passen binnen uw bedrijfsprocessen en die aansluiten op uw additionele wensen.
Visie

De maatschappelijke roep om veiligheid neemt toe. Menselijk kapitaal stelt Omega Beveiliging & Advies in staat om in deze behoefte te voorzien.

Omega Beveiliging & Advies vertrouwt volledig op haar medewerkers, hun integriteit en prestaties. Dit word aangetoond door de werkzaamheden inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo word de meerwaarde van zowel medewerkers als product  inzichtelijk voor alle in en externe doelgroepen.

Bedrijfsmissie

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van integrale veiligheidsdiensten en beveiligings-middelen. Risico’s erkennen door een scherpe analyse en het toepassen van integrale veiligheidsmaatregelen is onze kracht. Voor onze opdrachtgevers zetten wij ons in om maatwerk te leveren. Hierin blijven wij ons onderscheiden door onze integere, innovatieve & flexibele aanpak.

Medewerkers
Met een team van ca. 110 beveiligingsmedewerkers bedienen wij diverse opdrachtgevers in Midden en WestBrabant. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun representatieve uitstraling en flexibele houding.

Al onze medewerkers worden periodiek gescreend door het Ministerie van Justitie. Onbesproken gedrag is een must om beveiligingswerkzaamheden uit te mogen voeren. De beveiligingsmedewerkers van Omega Beveiliging & Advies zijn minimaal in het bezit van het beveiligingsdiploma ABM, Beveiliger 2, of studerend voor Beveiliger 2. Passend naar uw behoefte kunnen medewerkers worden ingezet die beschikken over de volgende (aanvullende) opleidingen:

Onze medewerkers zijn gekleed op basis van het type object. Het standaard kostuum bestaat uit een zwart driedelig maatkostuum, gedragen op een wit overhemd en aangevuld met representatieve clipdas. Op basis van de werkomgeving en/of uw additionele wensen kunnen uiteraard nadere afspraken worden gemaakt omtrent de bedrijfskleding. Uiteraard is onze bedrijfskleding ook voorzien van ons herkenbare logo en het wettelijk vereiste V-teken.

●  MBO-3 Cordinator Beveiliging
●  MBO-4 Kaderdiploma Beveiliging
●  CPO (Certified Protection Officer)
●  Zorgbeveiliging
●  Register Beveiliger

●  Winkelsurveillance
●  Event Security Officer
●  Horecaportier
●  Conflicthantering / Agressie en geweld
●  Visitatie
●  Cameratoezicht
●  Weerbaarheidstraining
●  Bedrijfshulpverlening / Brandveiligheid
●  Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers
●  EHBO

Interesse? Laat uw naam en email achter en wij mailen u z.s.m. terug! 

Wij gaan natuurlijk ook beveiligd om met jouw gegevens! We zijn tenslotte een beveiliging bureau
   Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

   Telefoon: +31 76 579 2530
   Fax: +31 76 579 2540
   Email: info@omegabeveiliging.nl
   Website: www.omegabeveiliging.nl

   Informatie
   Over Omega
   Social & nieuws
   Adres

   Korte Huifakkerstraat 16
   4815 PS BREDA

   © Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
   Ontwerp & Onderhoud door WO Lease