Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Smart buildings-certificaat voor Eagle Eye Networks en Brivo
  by redactie on september 23, 2021 at 2:59 pm

  Eagle Eye Networks en Brivo zeggen als eerste beveiligingsleveranciers de SBC-certificering te hebben verkregen. Hiermee zijn zij onderdeel geworden van het Smart Building Certification-ecosysteem en leverancier van sensoren voor geavanceerde besturing van slimme gebouwen. Eagle Eye’s op de cloud gebaseerde videosurveillanceplatform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en analyses om bewakingscamera’s in staat te stellen Het bericht Smart buildings-certificaat voor Eagle Eye Networks en Brivo verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Meldkamers onverminderd zeer kwetsbaar
  by redactie on september 23, 2021 at 12:07 pm

  Meldkamers zijn nog steeds zeer kwetsbaar, ondanks inspanningen van loyale medewerkers. De ICT is bijvoorbeeld sterk verouderd. De Inspectie Justitie en Veiligheid en Agentschap Telecom hebben er geen vertrouwen in dat er nu snel verbeteringen komen en dringen bij de politie en het Bestuurlijk Meldkamer Beraad aan op structurele maatregelen. Voor burgers die in nood Het bericht Meldkamers onverminderd zeer kwetsbaar verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Security & Safety Things gaat verder als Azena
  by redactie on september 23, 2021 at 10:06 am

  Security & Safety Things, dat een universeel besturingssysteem voor slimme IP-camera’s brengt, maakt bekend dat het de naam heeft gewijzigd in Azena. Zo verwacht men sneller de naamsbekendheid te kunnen vergroten en een sterkere marktpositie te krijgen. Sinds de start in 2018 groeide het door Bosch opgerichte bedrijf uit tot een organisatie met meer dan Het bericht Security & Safety Things gaat verder als Azena verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Ex-douanier weer aangehouden voor schending ambtsgeheim
  by redactie on september 23, 2021 at 9:29 am

  Op donderdag 23 september is een voormalig douanier uit Barendrecht aangehouden door de Rijksrecherche. De 27-jarige man is aangehouden voor het schenden van zijn ambtsgeheim en het plegen van computervredebreuk in de tijd dat hij nog werkzaam was als douanier. De man is in 2020 ook al aangehouden en op 4 maart van dit jaar Het bericht Ex-douanier weer aangehouden voor schending ambtsgeheim verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Klimaatschade kan wereldwijd oplopen tot 180 miljard dollar
  by redactie on september 23, 2021 at 9:24 am

  Herverzekeraar Swiss Re schat in haar jongste prognoses dat klimaatgerelateerde verzekerde verliezen wereldwijd kunnen oplopen tot ruim 180 miljard dollar in 2040. In Europa zullen overstromingen de meeste impact hebben. Dit meldt het Verbond van Verzekeraars. De verwachtingen zijn afkomstig uit het rapport More risk: the changing nature of P&C (Property & Casualty) insurance opportunities Het bericht Klimaatschade kan wereldwijd oplopen tot 180 miljard dollar verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Tot 5000 extra boa’s nodig voor controle coronabewijzen
  by redactie on september 23, 2021 at 8:48 am

  Volgens Richard Gerritsen van vakbond BOA ACP zijn zeker 2500 tot 5000 boa’s extra nodig om bezoekers in de horeca vanaf zaterdag te controleren op het bezit van een coronabewijs. Dat zegt hij in Het Parool. Veel boa’s zien op tegen de maatregel en zeggen dat het nieuwe beleid totaal niet te handhaven is. Het Het bericht Tot 5000 extra boa’s nodig voor controle coronabewijzen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Problemen met veiligheid vragen om ondernemersschap
  by redactie on september 22, 2021 at 9:54 pm

  Grote maatschappelijke vraagstukken worden met het nieuwe regeerakkoord niet opgelost, vindt brancheorganisatie VBe NL. Veel sectoren lijden nog onder de gevolgen van de pandemie, er is een enorme krapte op de arbeidsmarkt en de beveiligingsbranche wacht op antwoord van de overheid op een aantal onbeantwoorde vragen. Het CPB schetst een optimistisch beeld, een groei van Het bericht Problemen met veiligheid vragen om ondernemersschap verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Alphatronics definitief afgestapt van proximity
  by redactie on september 22, 2021 at 8:16 pm

  Met de introductie van de UNii is Alphatronics definitief afgestapt van het veel toegepaste proximity leesprincipe, vertelt Jos Herrebrugh, managing director van Alphatronics. Dit omdat een proximity-pas of -tag binnen 2 seconden gekopieerd kan worden. Daarom maakt de UNii uitsluitend gebruik van Mifare DESFire EV2. Alleen een tag of pas waarop de beveiligde applicatie staat Het bericht Alphatronics definitief afgestapt van proximity verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Branche roept op tot hechtere samenwerking met overheid
  by redactie on september 22, 2021 at 4:11 pm

  De Nederlandse Veiligheidsbranche is blij dat het demissionaire kabinet in de Miljoenennota 524 miljoen euro extra uittrekt voor de aanpak van ondermijning en criminaliteitsbestrijding. Wel hoopt men dat kabinet en Tweede Kamer de komende tijd echt werk gaan maken van het versterken van de publiek-private samenwerking tussen overheid (politie) en particuliere beveiligingsbedrijven.  In een eerste Het bericht Branche roept op tot hechtere samenwerking met overheid verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Alarm Meldnet nu ook erkend als videotoezichtcentrale
  by redactie on september 22, 2021 at 11:02 am

  Alarm Meldnet heeft de goedkeuring vanuit het Ministerie van Justitie ontvangen voor het in standhouden van een videotoezichtcentrale onder het nummer VTC21. Daarnaast is het bedrijf nu de enige particuliere alarmcentrale in Nederland die voor alle scopes uit de EN50518 gecertificeerd is. Het in Roermond en Maastricht gevestigde bedrijf biedt cameratoezicht aan voor verschillende doeleinden. Zo Het bericht Alarm Meldnet nu ook erkend als videotoezichtcentrale verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Nieuwe Axis-camera biedt vier zichtvelden
  by redactie on september 22, 2021 at 10:50 am

  Axis introduceert de AXIS P3727-PLE, een nieuwe multidirectionele camera met vier 2 MP-camerasensoren, waarbij de sensoren afzonderlijk van elkaar te positioneren zijn om zowel groothoek- als ingezoomde, gedetailleerde beelden vast te leggen. Omdat de camera in vier richtingen tegelijkertijd kan kijken en iedere sensor een unieke functionaliteit kan worden meegegeven, is deze bijzonder geschikt voor Het bericht Nieuwe Axis-camera biedt vier zichtvelden verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Man aangehouden in onderzoek poging diefstal Zaans Museum
  by redactie on september 22, 2021 at 10:44 am

  De politie heeft een 49-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de poging om schilderijen uit het Zaans Museum te stelen op zondagochtend 15 augustus. Het ging om de Voorzaan en de Westerhem van Claude Monet. Medewerkers en personeel wisten de diefstal te voorkomen. Op zondagochtend 15 augustus probeerden twee Het bericht Man aangehouden in onderzoek poging diefstal Zaans Museum verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Marechaussee mag van rechter selecteren op huidskleur
  by redactie on september 22, 2021 at 10:28 am

  De Koninklijke Marechaussee maakt zich niet schuldig aan etnisch profileren als bij het controleren van mensen die Nederland willen binnenkomen de huidskleur een rol speelt. Dit is volgens de rechtbank in Den Haag niet in strijd met het verbod op discriminatie. De zaak was aangespannen door onder andere Amnesty International. Enkele burgers en maatschappelijke organisaties, Het bericht Marechaussee mag van rechter selecteren op huidskleur verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Honeywell Security onderzoekt investeringsbeleid zorgsector
  by redactie on september 22, 2021 at 10:10 am

  Uit een door Honeywell uitgevoerd, internationaal onderzoek blijkt dat managers van zorginstellingen operationele efficiëntie en veiligheid van gebruikers als topprioriteiten beschouwen. 90 procent beschouwt beheer op afstand en voorspellend onderhoud als de sleutel tot het stroomlijnen van de activiteiten en het verbeteren van het facility management. Volgens een rapport dat door Honeywell is uitgebracht, zegt Het bericht Honeywell Security onderzoekt investeringsbeleid zorgsector verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Belangrijke veiligheidsupdate voor sommige Hikvision-camera’s
  by redactie on september 22, 2021 at 9:11 am

  Hikvision komt met bijgewerkte firmware die een door een ethisch hacker ontdekt beveiligingsrisico verhelpt. Het is voor een aantal cameramodellen belangrijk dat deze firmware zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Deze beschermt de camera’s tegen zogenoemde command injections. Hikvision werd in juni 2021 benaderd door een ethisch hacker, die onder de naam Watchful IP actief is. Het bericht Belangrijke veiligheidsupdate voor sommige Hikvision-camera’s verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • 21.000 agenten nodig om politie weer op sterkte te krijgen
  by redactie on september 22, 2021 at 7:18 am

  De verharding van de georganiseerde criminaliteit heeft ervoor gezorgd dat de overheid de komende periode ruim een half miljard euro extra aan veiligheid gaat besteden. In een interview met het AD vertelt minister Grapperhaus waar dat geld zoal naar toe zal gaan. Een van de grootste problemen is de ondercapaciteit bij de politie. Er zijn Het bericht 21.000 agenten nodig om politie weer op sterkte te krijgen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Panoramische camera’s gestuurd door geluid incident
  by redactie on september 21, 2021 at 3:51 pm

  Bosch Security Systems introduceert de opnieuw ontworpen FLEXIDOME panoramic 5100i-serie. Deze bestaat uit modellen voor binnen en buiten (met IR) met een resolutie van 6 of 12 megapixels en een stereografisch fish-eye-objectief. Ze verschaffen een 360-graden overzicht met een hoge effectieve resolutie van rand tot rand voor detectie zonder dode hoeken. De nieuwe panoramische camera’s Het bericht Panoramische camera’s gestuurd door geluid incident verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Geen verhoging budget Autoriteit Persoonsgegevens
  by redactie on september 21, 2021 at 3:35 pm

  Het budget van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) voor 2022 blijft 25 miljoen euro, evenveel als in 2021. Dat blijkt uit de Miljoenennota. De privacywaakhond zegt 100 miljoen euro nodig te hebben. Met dat geld wil men onder andere bedrijven helpen de regels na te leven. Dat kan nu nauwelijks. Het kabinet gaat nu volgens de Het bericht Geen verhoging budget Autoriteit Persoonsgegevens verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • NIDV: Veiligheid nog steeds geen prioriteit voor kabinet
  by redactie on september 21, 2021 at 3:01 pm

  De beleidsarme rijksbegroting 2022 die het demissionaire kabinet heeft gepubliceerd, maakt van veiligheid nog steeds geen prioriteit. Dat stelt de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid. Zo ontbreken de middelen die hoognodig zijn om de politie en krijgsmacht toekomstbestendig te houden. Volgens Ron Nulkes, directeur NIDV, staat de gehele veiligheidsketen al jaren onder druk Het bericht NIDV: Veiligheid nog steeds geen prioriteit voor kabinet verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Prinsjesdag 2021: investeren in stabiliteit van de rechtsstaat
  by redactie on september 21, 2021 at 2:37 pm

  Het steeds meedogenlozere geweld door de georganiseerde misdaad zet de stabiliteit van de rechtsstaat steeds meer onder druk. Daarom investeert het kabinet structureel flink extra in de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Dat werd bekend gemaakt bij de presentatie van de Miljoenennota. De bestrijding van georganiseerde ondermijnende criminaliteit is volgens de overheid een langjarige en hevige Het bericht Prinsjesdag 2021: investeren in stabiliteit van de rechtsstaat verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease