Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Jongens die 64-jarige beveiliger doodden blijven in voorarrest
  by redactie on april 3, 2020 at 12:40 pm

  De twee jongens van 15 en 16 jaar uit Hoofddorp die worden verdacht van een fatale roofoverval op een 64-jarige beveiliger van MSD blijven voorlopig in voorarrest. Dat bepaalde de rechtbank in Haarlem. Het tweetal stak de man neer toen hij zich verzette. Het slachtoffer stond op 16 december vorig jaar rond 9 uur ’s Het bericht Jongens die 64-jarige beveiliger doodden blijven in voorarrest verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • SecuSoft vergemakkelijkt overdracht en tijdregistratie
  by redactie on april 3, 2020 at 11:17 am

  Secusoft heeft een aantal functies toegevoegd aan de software voor automatisering van beveiligingsbedrijven. Deze ondersteunen met name de overdracht van dienstauto’s en andere spullen en de tijdregistratie. Dat laatste is een stuk gebruikersvriendelijker geworden. Met de moduul ‘Dienstoverdracht’ kan een overdrachtsrapport gemaakt worden waarin alle bijzonderheden, uitrusting/materialen en eventueel een dienstauto overgedragen worden naar een Het bericht SecuSoft vergemakkelijkt overdracht en tijdregistratie verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Eagle Eye Cloud VMS nu geschikt voor fisheye en dewarping
  by redactie on april 3, 2020 at 10:53 am

  Eagle Eye Networks introduceert Fisheye Camera Cloud-Client. Met deze oplossing kunnen gebruikers van Eagle Eye Cloud VMS een volledig videobeeld van fisheye-camera’s opnemen en dewarpen zonder browser plug-ins. Een fisheye-camera levert een extreem grote beeldhoek, maar geeft het beeld helaas vervormd weer. Met dewarping is die vervorming ongedaan te maken. Bij Eagle Eye Cloud VMS Het bericht Eagle Eye Cloud VMS nu geschikt voor fisheye en dewarping verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Genetec brengt gratis moduul voor preventie van besmetting
  by redactie on april 3, 2020 at 9:11 am

  Genetec breidt het toegangsbeheersysteem Synergis uit met een moduul die helpt bij het identificeren van mensen die mogelijk een besmettingsgevaar vormen en van mensen die daardoor mogelijk zijn besmet. Deze moduul kan kosteloos aan Synergis worden toegevoegd. De uitbreiding van Security Center Synergis is ontworpen om organisaties te helpen mensen te vinden die door een Het bericht Genetec brengt gratis moduul voor preventie van besmetting verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Aantal kleine branden stijgt in coronatijd
  by redactie on april 2, 2020 at 10:35 pm

  Het zijn volgens het Verbond van Verzekeraars drukke tijden voor de Stichting Salvage, die namens de gezamenlijke brandverzekeraars hulp verleent na onder meer brand en storm. Vooral het aantal kleine branden is tussen 18 en 30 maart opvallend snel toegenomen: van 75 in 2019 naar 104 dit jaar. Veel mensen zijn thuis en dat leidt Het bericht Aantal kleine branden stijgt in coronatijd verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • ARAS kan razendsnel compleet verpleegoproepsysteem leveren
  by redactie on april 2, 2020 at 5:23 pm

  Door de coronacrisis wordt een zeldzaam groot beroep op de zorg gedaan. Tijd om compleet geoutilleerde accommodaties in te richten is er niet. Zeker in een noodhospitaal of opvang kan een draadloos systeem dan uitkomst bieden. ARAS levert hiervoor de uitgebreide oplossing van Smart Liberty. ARAS levert al langer een dwaaldetectiesysteem van SmartLiberty. Dit zorgt Het bericht ARAS kan razendsnel compleet verpleegoproepsysteem leveren verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Brandweer Midden- en West-Brabant beveiligd met Paxton
  by redactie on april 2, 2020 at 5:18 pm

  De brandweer regio Midden- en West-Brabant bestaat uit 69 kazernes, waarvan zes kazernes 24 uur bemand zijn, vier dagdienst kazernes en één oefencentrum. Recent werden de afzonderlijke sluitsystemen vervangen door één Paxton-toegangssysteem voor alle locaties. Brandweer Midden- en West-Brabant is in 2010 geregionaliseerd en valt sindsdien onder Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant en niet meer onder Het bericht Brandweer Midden- en West-Brabant beveiligd met Paxton verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Wetsvoorstel over Europees Openbaar Ministerie
  by redactie on april 2, 2020 at 4:43 pm

  Er zijn slechts beperkte aanpassingen in wetgeving nodig om opsporing onder het gezag van en vervolging door het Europees Openbaar Ministerie (EOM) in Nederland mogelijk te maken. Minister Grapperhaus stuurde hierover donderdag een wetsvoorstel naar de Tweede Kamer. Doel van de verordening is de financiële belangen van de Unie beter te beschermen tegen strafbare feiten, Het bericht Wetsvoorstel over Europees Openbaar Ministerie verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Brivo Cloud toegangbeheer 20 jaar en al 20 miljoen gebruikers
  by redactie on april 2, 2020 at 2:07 pm

  Wereldwijd maken al 20 miljoen organisaties gebruik van toegangsbeheer van Brivo, waarbij het beheer zelf plaatsvindt op één van de cloudservers van het bedrijf. Het aantal is een toevallige mijlpaal, want in 2020 bestaat Brivo ook precies 20 jaar. Brivo werd opgericht in 1999 en begon in 2000 met de ontwikkeling van cloud-gebaseerde oplossingen voor Het bericht Brivo Cloud toegangbeheer 20 jaar en al 20 miljoen gebruikers verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • DJI verlengt coronamaatregelen tot en met 28 april
  by redactie on april 2, 2020 at 11:33 am

  In navolging van de dinsdag aangekondigde maatregelen van het kabinet verlengt de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) de eerder genomen maatregelen in gevangenissen, Forensische Zorg en justitiële jeugdinrichtingen tot en met 28 april. Het gaat hierbij onder anderen om opschorting van bezoek en verlof in het gevangeniswezen en Forensische Zorg, en vermindering van het aantal vervoersbewegingen Het bericht DJI verlengt coronamaatregelen tot en met 28 april verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Traka Nederland behaalt ISO 9001 en ISO 14001 certificering
  by redactie on april 2, 2020 at 10:26 am

  Het van beveiligde opbergsystemen bekende Traka Nederland heeft met succes de audits doorlopen voor ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement en ISO 14001 voor milieumanagement. “We vinden het belangrijk om een continue hoge kwaliteit te leveren op een veilige en duurzame wijze”, aldus marketing manager Erwin van Helden. Als concern voldoet Traka aan vele certificaten en normeringen. Het bericht Traka Nederland behaalt ISO 9001 en ISO 14001 certificering verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Axis stelt AXIS Guard Suite-analytics gratis beschikbaar
  by redactie on april 1, 2020 at 4:39 pm

  Omdat Axis binnenkort een gratis en geavanceerdere analytics-toepassing voor nieuwere camera’s uitbrengt, maakt het bedrijf vanaf vandaag de bestaande AXIS Guard Suite-analytics gratis beschikbaar voor alle compatibele Axis-camera’s. Dit betekent dat de AXIS Guard Suite-analytics, eerder voorgeïnstalleerd en kosteloos beschikbaar op Axis-camera’s van de Q-lijn, nu ook gratis kunnen worden gedownload voor compatibele camera’s van Het bericht Axis stelt AXIS Guard Suite-analytics gratis beschikbaar verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Amsterdam zet mobiele camera’s in tegen groepsvorming
  by redactie on april 1, 2020 at 4:20 pm

  De gemeente Amsterdam gaat tot 1 juni op drie locaties mobiel cameratoezicht inzetten. Dit ter ondersteuning van de handhaving van de coronamaatregelen. Op het Piet Mondriaanplein, het Henrick de Keijserplein en in de Oetgensstraat was namelijk regelmatig sprake van ongewenste groepsvorming. Op 25 maart kondigde de gemeente Amsterdam extra maatregelen aan tegen de verspreiding van Het bericht Amsterdam zet mobiele camera’s in tegen groepsvorming verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • bouwens& introduceert specialistische security teams
  by redactie on april 1, 2020 at 1:43 pm

  Bouwens& – actief in beveiligings- en receptiediensten – heeft vier nieuwe teams van specialistische beveiligers ingericht, die razendsnel inzetbaar zijn in de Randstad. Zij zijn speciaal getraind in het werken onder complexe omstandigheden in specifieke sectoren en omgevingen. Het Security Team Zorg ondersteunt ziekenhuizen en zorginstellingen. Voor de inzet bij winkels en supermarkten is er Het bericht bouwens& introduceert specialistische security teams verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Lobeco komt met compleet beveiligingsbeheersysteem
  by redactie on april 1, 2020 at 12:12 pm

  Lobeco Fire + Security is de exclusieve Benelux-distributeur geworden van het beveiligingsinformatiebeheersysteem GEMOS. Dit is een geavanceerde combinatie van soft- en hardware, ontwikkeld door het Duitse Ela-soft, een toonaangevende ontwikkelaar van geïntegreerde PSIM-oplossingen. Met het veiligheidsbeheersysteem GEMOS in het portfolio geeft Lobeco Fire + Security Benelux installateurs en integrators de mogelijkheid om hun klanten een Het bericht Lobeco komt met compleet beveiligingsbeheersysteem verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Ei van Columbus voor beveiliging en gebouwbeheer
  by redactie on april 1, 2020 at 11:53 am

  Kleine, zelfklevende plaatjes, waarmee een compleet gebouw intelligent is te maken. Micro-elektronica met een batterij die vijftien jaar meegaat. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar MPL levert deze geavanceerde technologie voor beveiliging en gebouwautomatisering. Het gaat om kleine sensoren, verpakt in een tegeltje van 10 x 10 mm, die de temperatuur meten Het bericht Ei van Columbus voor beveiliging en gebouwbeheer verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Politie haalt online corona-oplichters uit de lucht
  by redactie on april 1, 2020 at 10:51 am

  Antibacteriële bankpassen, een COVID-tracker app en talloze webwinkels die mondkapjes aanbieden: allemaal nep. De afgelopen weken waarschuwde de politie meermaals voor verschillende van deze oplichtingspraktijken. Dankzij ingrijpen van het Landelijk Meldpunt Internetoplichting van de politie werden tien malafide webshops offline gehaald. Op allerlei manieren proberen cybercriminelen een slaatje te slaan uit de coronacrisis. Sinds de Het bericht Politie haalt online corona-oplichters uit de lucht verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Capabel PRO biedt nu alle beveiligingsopleidingen online
  by redactie on april 1, 2020 at 10:25 am

  Ook Capabel PRO, voorheen bekend als Studiecentrum Minerva, moest aanpassingen in het onderwijs doorvoeren vanwege de overheidsmaatregelen. Daarom is ervoor gekozen om volledig online onderwijs te geven. Het doel: zo min mogelijk vertraging voor de studenten, doordat reeds geplande cursussen gewoon plaatsvinden. Capabel PRO gaat door! Capabel PRO heeft ruime ervaring met afstandsonderwijs en is Het bericht Capabel PRO biedt nu alle beveiligingsopleidingen online verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Elektronische sleutels populaire automodellen makkelijk te klonen
  by redactie on april 1, 2020 at 8:18 am

  Van een groot aantal automodellen is het relatief eenvoudig om de elektronische sleutels te kopiëren. Dat komt volgens onderzoekers van de universiteiten van Birmingham en Leuven omdat er gebruik is gemaakt van een zwakke versleuteling. Het gaat onder andere om de merken Hyundai, Kia en Toyota. Door een elektronische autosleutel op afstand te klonen is Het bericht Elektronische sleutels populaire automodellen makkelijk te klonen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Nog minder criminaliteit, maar wel 250 ‘coronaboetes’
  by redactie on maart 31, 2020 at 5:55 pm

  De politie heeft tussen donderdag 26 en zondag 29 maart ruim 250 mensen bekeurd, omdat zij de ‘coronamaatregelen’ overtraden. De politie kreeg – vermoedelijk als gevolg van de maatregelen – opnieuw weer minder andere incidenten te verwerken. Dat blijkt uit een vervolganalyse over het werkaanbod van de politie tijdens de huidige coronacrisis. Sinds het kabinet Het bericht Nog minder criminaliteit, maar wel 250 ‘coronaboetes’ verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease