Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Extra beveiligingsmaatregelen rond PI Vught
  by redactie on februari 20, 2020 at 9:28 pm

  Rond de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught worden extra beveiligingsmaatregelen genomen. Dat maakt de Dienst Justitiële Inrichtingen bekend. De reden is dat de afgelopen periode in de PI Vught het aantal verdachten van zware misdrijven is toegenomen. De toename van deze categorie verdachten betekent ook meer risico’s. Er is een potentieel risico denkbaar voor de PI Het bericht Extra beveiligingsmaatregelen rond PI Vught verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Camerabewaking leidt tot drie aanhoudingen
  by redactie on februari 20, 2020 at 7:45 pm

  Een melding van cameratoezicht heeft woensdagavond geleid tot de aanhouding van drie verdachten. Een mes, een vuurwapen en verdovende middelen die zij bij zich hadden zijn beslag genomen, zo maakt de politie bekend. Woensdagavond omstreeks acht uur kreeg de politie een melding van cameratoezicht over een verdachte situatie op de Oudelandstraat in Rotterdam. Er werd Het bericht Camerabewaking leidt tot drie aanhoudingen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Aanval met ransomware treft 23 scholen in Limburg
  by redactie on februari 20, 2020 at 2:48 pm

  Na de Universiteit Maastricht zijn nu ook 23 scholen voor voortgezet onderwijs in de provincie Limburg door ransomware getroffen. Het gaat om scholen van de Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). Ze zouden zijn getroffen door een nieuw soort ransomware dat nog niet door beveiligingssoftware wordt herkend. De aanval met ransomware werd vrij snel opgemerkt door Het bericht Aanval met ransomware treft 23 scholen in Limburg verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Crowdmanagement Koningsdag Utrecht bleek een puinhoop
  by redactie on februari 20, 2020 at 2:16 pm

  Bezoekers van de Koningsnacht en Koningsdag vorig jaar in Utrecht blijken door het oog van de naald te zijn gekropen. Dat schrijft De Telegraaf op basis van een alarmerend rapport. De drukte was te massaal en de handhaving door de gemeente Utrecht schoot op meerdere fronten tekort. Er was een plan voor crowd management opgesteld, Het bericht Crowdmanagement Koningsdag Utrecht bleek een puinhoop verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Vorig jaar weer stijging van aantal Halt-verwijzingen
  by redactie on februari 20, 2020 at 10:25 am

  De afgelopen jaren daalde jaarlijks het aantal jongeren dat door de politie, het Openbaar Ministerie, leerplichtambtenaren of BOA’s naar Halt werd verwezen. Maar in 2019 is het aantal Halt-verwijzingen met ruim 11 procent gestegen. Van 14.419 jongeren in 2018 naar 16.088 jongeren in 2019. De stijging van het aantal jongeren dat naar Halt is verwezen, Het bericht Vorig jaar weer stijging van aantal Halt-verwijzingen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Kantoor van handhaving in Amsterdam beschoten
  by redactie on februari 20, 2020 at 9:11 am

  Iemand die het kennelijk niet eens was met de gemeentelijke handhaving in Amsterdam heeft woensdagavond het vuur geopend op een pand van de dienst aan de Veemarkt in Oost. In de ramen werden twee kogelgaten aangetroffen. De dader is ontkomen, maar mogelijk wel vastgelegd op video. Volgens de lokale zender AT5 heeft een getuige verklaard Het bericht Kantoor van handhaving in Amsterdam beschoten verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Uitwijkcentrum voor particuliere alarmcentrales
  by redactie on februari 19, 2020 at 11:25 pm

  Sinds kort kunnen particuliere alarmcentrales beschikken over een complete uitwijkfaciliteit. Dat biedt een belangrijke extra zekerheid voor de continuïteit. Het initiatief komt van ENAI, dat de locatie heeft gebouwd en zorgdraagt voor het beheer. Primair is de oplossing voor klanten van ENAI gecreëerd, maar ook PAC’s met andere platforms kunnen er gebruik van maken. Een Het bericht Uitwijkcentrum voor particuliere alarmcentrales verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Foutparkeerder mishandelt drie handhavers in Beverwijk
  by redactie on februari 19, 2020 at 11:19 pm

  Een boze automobilist heeft woensdag in Beverwijk drie toezichthouders van de gemeente mishandeld. Dat gebeurde nadat hij werd aangesproken op foutparkeren. De mishandeling was zo ernstig dat alle drie de boa’s in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Een van hen kan voorlopig niet werken. Het incident gebeurde op het Stationsplein van Beverwijk. Een automobilist wilde Het bericht Foutparkeerder mishandelt drie handhavers in Beverwijk verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Politie haalt valse domeinnamen offline
  by redactie on februari 19, 2020 at 7:16 pm

  Na een aantal aangiften van oplichting en cybercrime viel het twee politiemensen op dat dezelfde telefoonnummers werden gebruikt om mensen geld afhandig te maken. Na analyse van de aangiften werden met de autoriteit Consument en Markt (ACM) de Nederlandse top- en subdomeinen off-line gehaald.  De aangevers deden aangifte nadat zij een helpdesk belden bij problemen Het bericht Politie haalt valse domeinnamen offline verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Digital Trust Center krijgt groen licht voor definitieve voortgang
  by redactie on februari 19, 2020 at 2:20 pm

  Het Digital Trust Center (DTC) blijft als vast organisatieonderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat bestaan. Dit heeft staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer vandaag aan de Tweede Kamer laten weten. Het DTC begon twee jaar geleden als tijdelijk programma om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen de cyberweerbaarheid te verbeteren. De Het bericht Digital Trust Center krijgt groen licht voor definitieve voortgang verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Paxton gaat het land in met het nieuwe Paxton10
  by redactie on februari 19, 2020 at 12:40 pm

  Het Aviodrome, het Spoorwegmuseum en het TT Circuit in Assen zijn slechts enkele van de interessante locaties die Paxton de komende tijd aandoet met de Paxton10 Launchtour. Het gaat hier om de introductie van de nieuwste oplossing met toegangsbeheer en cameratoezicht in één platform. Paxton10 combineert toegangsbeheer en videomanagement in één simpele oplossing. Hiermee is Het bericht Paxton gaat het land in met het nieuwe Paxton10 verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • IDIS integreert Suite met krachtige perimeterbeveiliging
  by redactie on februari 19, 2020 at 12:23 pm

  Gebruikers van IDIS Center en IDIS Solution Suite kunnen nu profiteren van krachtige, gespecialiseerde perimeter video analytics, dankzij integratie met DAVANTIS. Op deze wijze zijn grote terreinen van detectie en observatie te voorzien. DAVANTIS is gespecialiseerd in video analytics en heeft zich de afgelopen tien jaar toegelegd op geavanceerde perimeter beveiligingstoepassingen. Deze bevatten DAVANTIS Daview Het bericht IDIS integreert Suite met krachtige perimeterbeveiliging verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Overheid blokkeert nummers nephelpdesks
  by redactie on februari 19, 2020 at 11:52 am

  De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft samen met een aantal telecomaanbieders honderd telefoonnummers ingetrokken, die werden gebruikt door nep-helpdesks. Mensen die contact hebben met een nep-helpdesk worden vaak slachtoffer van oplichting. Criminelen adverteren op internet met een nummer van zo’n zogenaamde helpdesk. Of ze bellen mensen via dat nummer en bieden hulp aan bij Het bericht Overheid blokkeert nummers nephelpdesks verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Hard oordeel Algemene Rekenkamer over politietop
  by redactie on februari 18, 2020 at 7:59 pm

  Het beeld dat de landelijke politietop heeft van de daadwerkelijk beschikbare politiemensen komt niet overeen met de lokale werkelijkheid. Er is geen eenduidig zicht op wie aanwezig én in staat is om taken uit te voeren. Dat zijn enkele van de harde conclusies van de Algemene Rekenkamer over de leiding van de Nationale Politie. De Het bericht Hard oordeel Algemene Rekenkamer over politietop verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Gevaarlijke verdachte vrij door problemen forensische zorg
  by redactie on februari 18, 2020 at 7:40 pm

  De rechtbank Den Haag moest dinsdag een 34-jarige man vrijlaten, ondanks dat hij zijn moeder, zus en tante ernstig had bedreigd en mishandeld. Wegens capaciteitstekorten in de forensische zorg was het namelijk niet mogelijk om te bepalen of de verdachte verantwoordelijk kon worden gesteld voor zijn gedrag. De rechtbank was zeker niet gelukkig met de Het bericht Gevaarlijke verdachte vrij door problemen forensische zorg verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • NVD breidt app uit met push/sms-berichten
  by redactie on februari 18, 2020 at 12:12 pm

  Met de Mijn NVD-app kunnen klanten van de NVD Alarm- en Servicecentrale hun alarminstallatie op afstand beheren. Nieuw in dit handige hulpmiddel is de mogelijkheid om push- of sms-berichten te ontvangen bij technische meldingen, verboden uitschakelingen en te late inschakelingen. De via Google Play of App Store verkrijgbare app biedt op een beveiligde manier controle Het bericht NVD breidt app uit met push/sms-berichten verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Aboutaleb wil boete voor ouders van messendragende jongeren
  by redactie on februari 18, 2020 at 10:18 am

  Als een minderjarige voor de tweede keer wordt betrapt met een mes op zak, moeten de ouders binnenkort een flinke boete kunnen krijgen. Dat ziet burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam als mogelijke oplossing van het messengeweld in zijn stad. De Rotterdamse burgemeester wil ook jongeren een gebiedsverbod kunnen opleggen. Bijvoorbeeld dat zij na betrapt te Het bericht Aboutaleb wil boete voor ouders van messendragende jongeren verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • ‘Zorg voor betere bescherming van privacy slachtoffer’
  by redactie on februari 18, 2020 at 9:33 am

  Dat is de oproep van Slachtofferhulp Nederland bij de start van de campagne ‘Het Witte Balkje’. De organisatie constateert dat de aandacht voor de privacy van het slachtoffer de afgelopen jaren is toegenomen, maar dat deze in de praktijk nog lang niet altijd voldoende wordt beschermd. Om nadrukkelijk aandacht te vragen voor de bescherming van Het bericht ‘Zorg voor betere bescherming van privacy slachtoffer’ verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Axis vernieuwt M30-serie discrete mini-domes
  by redactie on februari 17, 2020 at 7:41 pm

  Axis Communications kondigt een nieuwe generatie van de AXIS M30 Network Camera Series aan. Deze ultracompacte, vaste mini-domes zijn uitgerust met een dag/nacht-functionaliteit en Wide Dynamic Range (WDR) voor heldere beelden wanneer scènes zowel donkere als lichte delen bevatten. Tot de reeks behoort de AXIS M3064-V voor een videokwaliteit van 720p. De AXIS M3065-V, AXIS Het bericht Axis vernieuwt M30-serie discrete mini-domes verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • RoSecure voegt overvalknoppen toe aan portfolio
  by redactie on februari 17, 2020 at 4:55 pm

  Beveiligingsbedrijf RoSecure uit Rotterdam breidt haar portfolio van beveiligingsoplossingen uit met overvalknoppen. Met de overvalknop kan de ondernemer een bedreigende situatie direct doorgeven aan de meldkamer. Hiervoor moet de knop een aantal seconden ingedrukt worden. De meldkamer neemt de melding waar en neemt telefonisch contact op met de personen op de contactenlijst van de ondernemer. Het bericht RoSecure voegt overvalknoppen toe aan portfolio verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease