Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Slotenmaker helpt opgelichte bejaarde uit de brand
  by redactie on mei 13, 2020 at 4:36 pm

  Het is inmiddels een bekend probleem: slotenmakers die snelle service leveren en daarvoor een bizar hoog bedrag in rekening brengen. Dat er ook heel eerlijke en vriendelijke slotenmakers bestaan, bleek dinsdagavond tijdens ‘Opsporing Verzocht’. Op 7 april besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan een bende die allerlei klusjes aanbiedt, waarna consumenten met torenhoge rekeningen worden opgezadeld, Het bericht Slotenmaker helpt opgelichte bejaarde uit de brand verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Camera-auto’s in Rotterdam weer de weg op
  by redactie on mei 13, 2020 at 1:24 pm

  De gemeente Rotterdam gaat toch weer gebruik maken van camera-auto’s om te handhaven op naleving van de coronamaatregelen. Eerder moest dat stoppen omdat niet zeker was of werd voldaan aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens. Dat bezwaar blijkt niet aan de orde. De gemeente Rotterdam besloot vlak voor Pasen om twee camera-auto’s de straat op te Het bericht Camera-auto’s in Rotterdam weer de weg op verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • EasySecure nu geschikt voor hotelier van de toekomst
  by redactie on mei 13, 2020 at 12:28 pm

  De cloud software van EasySecure is nu gekoppeld aan Mews. Mews is een systeem voor property management in de cloud dat gebouwd is voor hoteliers van de toekomst. Mews heeft een online check-in-mogelijkheid en naadloze integratie met de cloud-software van EasySecure. Reserveringen zijn direct beschikbaar in de cloud-software van EasySecure en worden automatisch gekoppeld aan Het bericht EasySecure nu geschikt voor hotelier van de toekomst verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Kiwa komt met keurmerk voor coronamaatregelen
  by redactie on mei 13, 2020 at 11:50 am

  Om bedrijven te helpen hun activiteiten in de anderhalvemetersamenleving voort te zetten, komt Kiwa met een keurmerk. Hiermee is aan te tonen dat de preventieve maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn getoetst. Center Parcs gaat het als eerste gebruiken voor de vijftien parken in de Benelux. Nu Nederland een aantal coronarestricties heeft versoepeld, zoeken Het bericht Kiwa komt met keurmerk voor coronamaatregelen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Vorig jaar minder criminaliteit, maar meer overlast op Schiphol
  by redactie on mei 13, 2020 at 9:05 am

  De Koninklijke Marechaussee maakt woensdag de criminaliteitscijfers over 2019 bekend. Vorig jaar werd aan 2800 mensen de toegang tot Nederland geweigerd. Dat kwam onder meer omdat ze valse papieren hadden of met een ongeloofwaardig verhaal de grens probeerden te passeren. Ten opzichte van 2018 is het aantal mensen dat bij de grens is teruggestuurd gestegen Het bericht Vorig jaar minder criminaliteit, maar meer overlast op Schiphol verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Incidenten asielzoekerscentra in vijf jaar verdubbeld
  by redactie on mei 13, 2020 at 8:17 am

  Volgens NRC is in de asielzoekerscentra het aantal scheld- en vechtpartijen, hongerstakingen en brandstichtingen in vijf jaar gestegen van ruim 8.000 naar meer dan 17.000. De krant baseert zich op stukken van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Vooral de laatste jaren neemt het aantal incidenten fors toe. Tussen 2018 en 2019 steeg dit met Het bericht Incidenten asielzoekerscentra in vijf jaar verdubbeld verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Crisis in beveiliging gevaar voor horeca en evenementen
  by redactie on mei 12, 2020 at 5:56 pm

  Bedrijven die zich bezig houden met evenementen- en horecabeveiliging staan op het punt om te vallen, zo waarschuwt de Nederlandse Veiligheidsbranche. De evenementen- en horecabranche zou daardoor niet van start kunnen, als daar vanuit het oogpunt van volksgezondheid ruimte voor ontstaat. De Nederlandse Veiligheidsbranche schrijft dit in een brief aan de ministers Grapperhaus van Justitie Het bericht Crisis in beveiliging gevaar voor horeca en evenementen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Rotterdamse boa’s krijgen misschien diensthond
  by redactie on mei 12, 2020 at 4:08 pm

  Boa’s vragen al een tijd om handboeien, wapenstok en pepperspray om zich beter te kunnen verdedigen. Rotterdam komt nu met een nieuw plan: een diensthond. Gekeken wordt of de handhavingsdiensten met hondengeleiders kunnen worden uitgebreid om agressieve burgers in toom te houden. 12 april raakte boa’s gewond toen zij slaags raakten met een grote groep Het bericht Rotterdamse boa’s krijgen misschien diensthond verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Wetgeving tegen seksueel wangedrag gemoderniseerd
  by redactie on mei 12, 2020 at 3:44 pm

  De wetgeving over seksueel grensoverschrijdend gedrag moet volgens minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid meer bij de tijd worden gebracht. Seksuele en seksueel getinte misdrijven kennen tegenwoordig vele verschijningsvormen en komen zowel offline als online voor. In een voorontwerp voor een wetsvoorstel dat dinsdag in consultatie is gegaan, worden de strafbaarstellingen van seksuele misdrijven aangescherpt Het bericht Wetgeving tegen seksueel wangedrag gemoderniseerd verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • CCV vereenvoudigt voorschriften keuring voertuigbeveiliging
  by redactie on mei 12, 2020 at 12:39 pm

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid heeft vernieuwde keuringsvoorschriften van het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging gepubliceerd. De documenten gaan in per 1 september 2020. Er geldt een overgangsperiode van 1 jaar. De structuur van de keuringsvoorschriften is aangepast. Daarnaast is gewerkt aan de aanvullende beschrijvingen en een verbeterde weergave van de eisen. De oude voorschriften zijn Het bericht CCV vereenvoudigt voorschriften keuring voertuigbeveiliging verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Diefstal van harddisks met patiëntengegevens UMC Utrecht
  by redactie on mei 12, 2020 at 12:07 pm

  Uit het Universitair Medisch Centrum Utrecht zijn harddisks met medische gegevens van zo’n zevenhonderd patiënten gestolen. Op de harde schijven staan medische dossiers, maar ook burgerservicenummers en namen. De diefstal zou 18 april hebben plaatsgevonden. De dieven braken tien computers open van de polikliniek interne geneeskunde en de polikliniek allergologie. Niet alleen de harddisks, maar Het bericht Diefstal van harddisks met patiëntengegevens UMC Utrecht verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Politie heeft vorig jaar minder vaak geschoten
  by redactie on mei 12, 2020 at 9:27 am

  Agenten hebben vorig jaar minder vaak hun vuurwapen gebruikt, maakt de NOS bekend. De Rijksrecherche onderzocht zestien vuurwapenincidenten waarbij de politie betrokken was. In 2018 ging het nog om 27 zaken. Vier personen werden dodelijk getroffen. In 2018 waren dat er drie. De Rijksrecherche onderzoekt alle schietpartijen waarbij door toedoen van de politie doden of Het bericht Politie heeft vorig jaar minder vaak geschoten verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Ruim 10.000 agenten vorig jaar slachtoffer van geweld
  by redactie on mei 12, 2020 at 8:04 am

  Politiemensen hebben nog altijd regelmatig met agressie en geweld te maken dat tegen henzelf is gericht. Dat blijkt uit de jaarcijfers Geweld Tegen Politieambtenaren (GTPA). In toename is vooral te zien in zware mishandeling en incidenten met vuurwerk gericht op de politie. In totaal werden vorig jaar 10. 624 politiemensen slachtoffer van tegen henzelf gerichte Het bericht Ruim 10.000 agenten vorig jaar slachtoffer van geweld verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • VBe NL slaakt noodkreet voor evenementenbeveiligers
  by redactie on mei 11, 2020 at 5:16 pm

  130 in evenementenbeveiliging gespecialiseerde bedrijven met meer dan 7.500 beveiligers en normaal een omzet van 75 miljoen euro, verkeert in zware problemen. Daarvoor waarschuwt directeur Leon Vincken van branchevereniging VBe NL. De getroffen bedrijven vallen buiten de steunmaatregelen. Nu het vrijwel zeker is dat dit jaar geen grote evenementen meer gaan plaatsvinden, komen niet alleen Het bericht VBe NL slaakt noodkreet voor evenementenbeveiligers verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • CCV brengt ‘menukaart’ tegen ondermijnende criminaliteit
  by redactie on mei 11, 2020 at 2:13 pm

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) heeft een menukaart opgesteld waarin staat wat het CCV gemeenten kan bieden in de aanpak van georganiseerde criminaliteit in wijken. De aanpak van ondermijning in wijken is maatwerk. Het CCV zegt lokaal de juiste ondersteuning te kunnen bieden. “Samen met lokale partijen als de gemeente, de politie Het bericht CCV brengt ‘menukaart’ tegen ondermijnende criminaliteit verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Onderzoek naar gevolgen van illegale vuurwapens
  by redactie on mei 11, 2020 at 1:56 pm

  Illegale vuurwapens moeten meer aandacht krijgen in de samenleving dan nu het geval is. Dat vinden onderzoekers van Bureau Beke, dat in opdracht van Politie en Wetenschap heeft gekeken naar wat de impact is van illegale vuurwapens, door wie ze gebruikt worden en waar ze vandaan komen. Uit het onderzoek blijkt dat het gebruik van Het bericht Onderzoek naar gevolgen van illegale vuurwapens verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • ACM wil veel te dure slotenmakers aanpakken
  by redactie on mei 11, 2020 at 11:30 am

  De Autoriteit Consument & Markt onderzoekt met de politie de mogelijkheden om veel te dure slotenmakers aan te pakken. Dat meldt het AD, nadat een van de eigen journalisten voor ruim 1000 euro was afgezet. Bedrijven die zich hieraan schuldig maken riskeren binnenkort boetes die oplopen tot 900 euro per geval. Hoewel verschillende consumentenorganisaties er Het bericht ACM wil veel te dure slotenmakers aanpakken verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Bewakingscamera die indringers op de vlucht jaagt
  by redactie on mei 11, 2020 at 10:22 am

  Uniview brengt met de mini PTZ IPC672LR-AX4DUPKC een camera met actieve afschrikking. Zodra een indringer in het zicht van de camera komt, wordt het flitslicht geactiveerd en produceren de ingebouwde luidsprekers geluiden die bij verschillende scènes passen. De meeste videobewakingsproducten worden gebruikt om achteraf te kunnen handelen. Handiger is het echter om bepaalde gebeurtenissen te Het bericht Bewakingscamera die indringers op de vlucht jaagt verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Beveiligingsbranche komt met nieuwe online leeromgeving
  by redactie on mei 11, 2020 at 9:56 am

  Vrijdag 15 mei komt het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging met een compleet vernieuwde V-learning. Het nieuwe online platform is exclusief ontwikkeld voor particuliere beveiligers en is voor werknemers kosteloos te gebruiken via de werkgever. V-learning draagt volgens het SFPB bij aan het up-to-date houden van vakkennis, is interactief, opgezet vanuit modules en kosteloos te gebruiken. Het bericht Beveiligingsbranche komt met nieuwe online leeromgeving verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Coronaboetes in Nederland en andere landen
  by redactie on mei 11, 2020 at 8:58 am

  Het overtreden van coronaregels kan een dure grap zijn. De strafbeschikkingen in Nederland bedragen 390 euro voor particulieren en 4350 euro voor bedrijven. Tot nu toe zijn 8800 strafbeschikkingen uitgeschreven, zo meldt de NOS. In veel andere landen wordt sneller en zwaarder gestraft. In Nederland zijn de regels nog redelijk soepel. Meestal worden mensen eerst Het bericht Coronaboetes in Nederland en andere landen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease