Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Saskia Strijbos van Trigion wint V-factor 2019
  by redactie on november 19, 2019 at 5:40 pm

  Saskia Strijbos van Trigion blinkt uit in een aantal eigenschappen die essentieel zijn voor het goed functioneren van een beveiliger. Dit in combinatie met haar motivatie voor en visie op het vakgebied hebben de jury van de V-factor doen besluiten haar tot winnaar uit te roepen van de jaarlijkse award voor particuliere beveiligers. De V-factor Het bericht Saskia Strijbos van Trigion wint V-factor 2019 verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • ARAS lost veiligheidsprobleem in nieuw wooncomplex op
  by redactie on november 19, 2019 at 1:10 pm

  Hoe luxe een appartementencomplex ook is, de beveiliging beperkt zich doorgaans tot wat het Bouwbesluit voorschrijft. In een wooncomplex in Amsterdam bleek dat al snel onvoldoende. ARAS wist met installatiepartner Lindeman de veiligheid aanzienlijk te verbeteren met een Phera-toegangssysteem en cameratoezicht van UNV. Waar tot 2005 in Amsterdam het Andreas Ziekenhuis stond, is in de Het bericht ARAS lost veiligheidsprobleem in nieuw wooncomplex op verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Meer begeleiding voor slachtoffers van ernstige misdrijven
  by redactie on november 19, 2019 at 12:34 pm

  Er komen meer coördinatoren om slachtoffers te ondersteunen die getroffen zijn door een ernstig misdrijf. Het Openbaar Ministerie krijgt daarvoor extra geld van minister Dekker voor Rechtsbescherming. Op het moment zijn er ongeveer veertig coördinatoren die slachtoffers en nabestaanden bijstaan. Deze specialisten vormen de schakel tussen de slachtoffers van een misdrijf en de officier van Het bericht Meer begeleiding voor slachtoffers van ernstige misdrijven verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • D66 wil voorlopig verbod op gezichtsherkenning overheid
  by redactie on november 19, 2019 at 9:07 am

  D66 wil dat er regelgeving komt voor het gebruik van vergaande algoritmes en gezichtsherkenning door de overheid. Zolang die regelgeving er niet is, wil de partij dat gebruik van de technologie verboden wordt. Het gaat Kamerlid Kees Verhoeven onder andere om het omstreden programma SyRI. De overheid gebruikt steeds meer slimme technologie om fraudeurs en Het bericht D66 wil voorlopig verbod op gezichtsherkenning overheid verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Inlichtingenwerk politie in gevaar door vertrouwenscrisis
  by redactie on november 19, 2019 at 8:18 am

  Agenten van de Landelijke Eenheid klagen over vriendjespolitiek, wegkijkgedrag, machtsmisbruik, gesjoemel met declaraties en discriminatie, schrijft NRC op basis van gesprekken met betrokkenen. Volgens de agenten zouden zelfs lopende onderzoeken en het afschermen van de identiteit van informanten gevaar lopen. Er zou bij de politie sprake zijn van vriendjespolitiek, wegkijkgedrag, machtsmisbruik, gesjoemel met declaraties en Het bericht Inlichtingenwerk politie in gevaar door vertrouwenscrisis verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Steeds meer overheden willen achterdeurtjes in encryptie
  by redactie on november 18, 2019 at 8:20 pm

  Encryptie is een prima methode om data te beveiligen. Helaas maken ook criminelen dankbaar gebruik van deze technologie. Daarom willen steeds meer overheden een wet waarmee zij exploitanten van versleutelde communicatiesystemen kunnen dwingen een achterdeurtje in te bouwen. Volgens ‘anonieme bronnen’ ijvert nu ook de internationale opsporingsorganisatie Interpol voor een verplicht achterdeurtje in beveiligde communicatiediensten, Het bericht Steeds meer overheden willen achterdeurtjes in encryptie verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Weergave beelden van Hanwha fisheye-camera’s nu op videowall
  by redactie on november 18, 2019 at 7:47 pm

  In samenwerking met BlueBox Video maakt Hanwha Techwin het mogelijk om beelden van een Wisenet FullHD- of 4K-fisheye-camera van 360 graden weer te geven op een videowand. Dit gebeurt via een integratie van Wisenet WAVE Video Management Software (VMS) en de videowandcontrollers van BlueBox. De BlueBox-videowandcontrollers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge Het bericht Weergave beelden van Hanwha fisheye-camera’s nu op videowall verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Terugblik op Sicurezza, deel 2
  by redactie on november 18, 2019 at 7:33 pm

  Donderdag publiceerden wij al het eerste deel van het verslag van de vakbeurs Sicurezza in Milaan. In dit tweede deel komen de overige belangrijke noviteiten aan bod. Duidelijk was dat Security in the Cloud en Internet of Things ook de andere kant van de Alpen hebben bereikt. Ksenia begint dankzij Lobeco ook in de Benelux Het bericht Terugblik op Sicurezza, deel 2 verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • OM in beroep tegen vonnis liquidatiepoging spyshop
  by redactie on november 18, 2019 at 1:35 pm

  De rechtbank veroordeelde afgelopen donderdag een 55-jarige man tot dertien jaar cel wegens een poging de bedrijfsleider van SpyCity in Amsterdam te vermoorden. Geëist was 20 jaar cel. Zijn compagnon kreeg twee jaar jeugddetentie, terwijl justitie hem 15 jaar achter de tralies wilde. Het OM laat het er niet zitten. In augustus 2018 werd bedrijfsleider Het bericht OM in beroep tegen vonnis liquidatiepoging spyshop verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Burgemeester mag woning sluiten bij risico openbare orde
  by redactie on november 18, 2019 at 10:18 am

  Een burgemeester kan binnenkort een woning sluiten als de openbare orde rond de woning is of dreigt te worden verstoord door ernstig geweld, zoals een beschieting of het gooien van explosieven. Ook geldt de bevoegdheid als er wapens in een woning zijn aangetroffen. De maatregel is nodig om de openbare orde te handhaven, waar die Het bericht Burgemeester mag woning sluiten bij risico openbare orde verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Voetbalgeweld neemt af, maar politie blijft bezorgd
  by redactie on november 18, 2019 at 10:02 am

  Er is de laatste jaren minder politie nodig tijdens voetbalwedstrijden in de eredivisie. Tien jaar geleden ging het nog om gemiddeld 460 manuren. Vorig seizoen was dat gedaald tot 350. De reden is dat er minder grootschalige incidenten plaatsvinden. Wel maakt de politie zich zorgen over ernstig geweld buiten het stadion. In 1974, tijdens de Het bericht Voetbalgeweld neemt af, maar politie blijft bezorgd verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Nieuwe maatregelen tegen smokkel in gevangenissen
  by redactie on november 18, 2019 at 8:53 am

  Jaarlijks worden in gevangenissen honderden keren drugs, wapens en communicatiemiddelen naar binnen gesmokkeld. Minister Dekker komt nu met maatregelen om dat tegen te gaan. Sinds deze maand is smokkel al strafbaar geworden, maar er komen ook fysieke maatregelen om het smokkelaars moeilijker te maken. Alleen al de eerste vier maanden van dit jaar werden er Het bericht Nieuwe maatregelen tegen smokkel in gevangenissen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Paxton test producten in eigen, geavanceerd testcentrum
  by redactie on november 17, 2019 at 12:57 pm

  Ieder product van Paxton wordt volgens de fabrikant onderworpen aan strenge testen. Dat beschouwt men als een belangrijk en noodzakelijk onderdeel voor de productontwikkeling. Onlangs is voor dit doel een eigen ‘state of the art’ testcentrum in gebruik genomen in het nieuwe Paxton Technology Centre in Brighton. De Paxton Test Facility beschikt over een breed Het bericht Paxton test producten in eigen, geavanceerd testcentrum verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Nsecure gaat beveiliging van ProRail vervangen en beheren
  by redactie on november 17, 2019 at 10:23 am

  Nsecure gaat voor een bedrag van zes miljoen euro de toegangs- en beveiligingssystemen op 36 locaties van ProRail vervangen. Het bedrijf verzorgt vervolgens ook het beheer daarvan. Eerder ontwikkelde Nsecure al een digitaal veiligheidspaspoort voor de spoorbeheerder. De afdeling Facilitaire Zaken van ProRail werkte voorheen met verschillende aanbieders voor installatie en onderhoud van beveiligingssystemen, maar Het bericht Nsecure gaat beveiliging van ProRail vervangen en beheren verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • CCV brengt verbeterde versie van certificatieschema REOB
  by redactie on november 16, 2019 at 2:11 pm

  Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) heeft met correctieblad C1 bij het certificatieschema onderhoud blusmiddelen (REOB) 5.0 een fout verholpen en een aantal niet-eenduidige termen verbeterd. De fout had betrekking op de datum van de afgifte van de bouwvergunning waarbij een lage druk kan worden toegepast voor het afpersen van de droge blusleiding. Het bericht CCV brengt verbeterde versie van certificatieschema REOB verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Sinterklaas: van kinderfeestje naar high risk event
  by redactie on november 16, 2019 at 9:55 am

  Niet alleen kleine kinderen kijken vandaag met spanning uit naar de komst van Sinterklaas. Ook de gemeente Apeldoorn wacht met kloppend hart de stoomtrein af, die de Goedheiligman met zijn roetveegpieten naar de stad zal brengen. 35 procent van de inwoners blijft om veiligheidsredenen thuis. ‘We doen er alles aan om er een groot feest Het bericht Sinterklaas: van kinderfeestje naar high risk event verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • E-learningprogramma tegen ongevallen op roltrappen
  by redactie on november 16, 2019 at 9:48 am

  Jaarlijks komen ruim 500 mensen op de spoedeisende hulp terecht door een ongeluk op een roltrap. Daarom komt het Liftinstituut nu met een gratis e-learningprogramma waarmee winkelmedewerkers en beveiligers leren wat gevaarlijk gedrag is op een roltrap, zodat zij het publiek kunnen corrigeren om ongelukken te voorkomen. Met de decemberdrukte voor de deur vraagt Liftinstituut Het bericht E-learningprogramma tegen ongevallen op roltrappen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • ProRail wil infrastructuur met drones gaan bewaken
  by redactie on november 16, 2019 at 8:58 am

  Spoorbeheerder ProRail onderzoekt hoe drones ingezet kunnen worden om het beheer van railinfrastructuur veiliger, sneller, beter en goedkoper te maken. Bij de spoorbrug in Oosterbeek werd een test gedaan. Speciale computersoftware wordt ingezet om beschadigingen aan de brug automatisch te herkennen. Software leert nu met kunstmatige intelligentie om scheuren, breuken, slijtage, verbuigingen en roest in Het bericht ProRail wil infrastructuur met drones gaan bewaken verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Nieuwe vakbeurs in Den Bosch krijgt al behoorlijk gestalte
  by redactie on november 15, 2019 at 6:41 pm

  Op 8 en 9 april vindt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch het FireSafety & Security Event plaats. Hoewel het de eerste editie is en vorige vakbeurzen steeds minder succesvol werden, loopt dit evenement als een trein. De inschrijving is nog maar kort geleden gestart en nu is de grootste hal van het complex al meer Het bericht Nieuwe vakbeurs in Den Bosch krijgt al behoorlijk gestalte verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Meldkamer Noord-Holland officieel geopend
  by redactie on november 15, 2019 at 5:25 pm

  Donderdagmiddag 14 november is de vernieuwde meldkamer in Noord-Holland officieel geopend. De meldkamer in Noord-Holland bestaat uit de voormalige meldkamers in Alkmaar, Zaandam en Haarlem. De Koninklijke Marechaussee sluit in 2020 ook aan. Het is de derde meldkamer van tien locaties, die is aangesloten op de landelijke ICT-voorzieningen voor meldkamers. Om nu en in de Het bericht Meldkamer Noord-Holland officieel geopend verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease