Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Onderhoud brandmeldsysteem geen sluitpost voor beheerders
  by redactie on juni 16, 2020 at 5:33 pm

  Gebouwgebruikers geven een hoge prioriteit aan de totale brandveiligheid en het onderhoud van hun brandmeldinstallatie. 57 procent is daarom bereid om meer te betalen voor onderhoud met keurmerk, zo blijkt uit onderzoek door Markteffect in opdracht van het CCV. Ruim 300 kleine en grote organisaties met een brandmeldinstallatie zonder doormelding naar de brandweer namen deel Het bericht Onderhoud brandmeldsysteem geen sluitpost voor beheerders verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Richtlijnen voor handel in cilinders en sleutels
  by redactie on juni 16, 2020 at 5:19 pm

  Regelmatig worden fabrikanten en leveranciers van cilinders en sleutels aangesproken op het feit dat het wel heel eenvoudig is om sleutels van cilinders bij te laten maken. Zo makkelijk zelfs dat het soms al voldoende is om een sleutelnummer per e-mail door te geven om een kopie sleutel toegestuurd te krijgen. Met de huidige geavanceerde Het bericht Richtlijnen voor handel in cilinders en sleutels verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • OM eist werkstraffen na brand in flat Arnhem
  by redactie on juni 16, 2020 at 4:56 pm

  De meervoudige kamer voor jeugdzaken van de rechtbank in Arnhem behandelde dinsdag de strafzaak tegen twee jongens van 13 en 14 jaar. Zij stonden terecht naar aanleiding van de fatale brand op 1 januari van dit jaar in een flat aan het Gelderseplein in Arnhem, waarbij een vader en zijn zoontje om het leven kwamen. Het bericht OM eist werkstraffen na brand in flat Arnhem verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Tot 12 jaar cel geëist voor aanslag op De Telegraaf
  by redactie on juni 16, 2020 at 4:34 pm

  Het OM in Amsterdam heeft dinsdag tegen elf mannen celstraffen tot 12 jaar geëist. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het rammen van het Telegraaf-gebouw met een auto, die vervolgens in brand werd gestoken. Daarnaast zouden zij zich bezighouden met georganiseerde criminaliteit.  De hoogste straffen hoorden twee Amsterdammers (inmiddels 26 en 29 jaar oud) tegen Het bericht Tot 12 jaar cel geëist voor aanslag op De Telegraaf verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • NVD boekt grotere tevredenheid met nieuwe klantenservice
  by redactie on juni 16, 2020 at 4:21 pm

  NVD heeft door een slimme inzet van mens en technologie een klanttevredenheid van 91 procent weten te bereiken. De focus van de vernieuwing lag op het vergroten van de bereikbaarheid en vermindering van het aantal doorverbindingen tussen de verschillende afdelingen. Waar klanten eerst te woord werden gestaan door specialisten uit één discipline, is nu gekozen Het bericht NVD boekt grotere tevredenheid met nieuwe klantenservice verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Axis brengt twee camera’s in één apparaat
  by redactie on juni 16, 2020 at 4:07 pm

  Axis kondigt de AXIS P3715-PLVE Network Camera aan. Dit is een dual-sensor-camera die twee verschillende beelden van 2 megapixels genereert. Hij is volgens Axis met name geschikt voor schoolhallen en -gangen. Met zijn unieke pindavormige dome-ontwerp maakt deze multidirectionele camera een efficiënte installatie en flexibele positionering mogelijk van beide varifocale camerakoppen. Iedere kop kan afzonderlijk Het bericht Axis brengt twee camera’s in één apparaat verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Vanderbilt helpt besmetting met corona tegen te gaan
  by redactie on juni 16, 2020 at 10:53 am

  Vanderbilt maakt het vanaf woensdag mogelijk om na te gaan van welke deuren met corona besmette personen gebruik hebben gemaakt. Hiervoor brengt de fabrikant een kosteloze uitbreiding uit van het ACT365 Cloud Toegangscontrole- en Video Management Systeem. Nu de intelligente lockdown geleidelijk wordt afgebouwd, gaan mensen weer vaker naar het werk. Om de kans op Het bericht Vanderbilt helpt besmetting met corona tegen te gaan verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • IQ-Pass beveiligt enorme bouwlocatie in Duitsland
  by redactie on juni 16, 2020 at 10:18 am

  IQ-Pass is ook over de grens actief. Zo werkt het bedrijf aan een mooi project voor een omvangrijke bouwlocatie nabij Erfurt. Voor de bouw van de 1,8 miljard euro kostende fabriek zijn verschillende bedrijven actief. De nieuwste producten van IQ-Pass zorgen ervoor dat alleen bevoegde personen het terrein op kunnen. De beveiliging van de bouwlocatie Het bericht IQ-Pass beveiligt enorme bouwlocatie in Duitsland verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Overheid weet criminelen nog nauwelijks te plukken
  by redactie on juni 16, 2020 at 7:53 am

  Het lukt de overheid slecht om criminelen in hun portemonnee te raken, stelt de Algemene Rekenkamer vast. Daarom moeten de verantwoordelijke ministers Dekker en Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zich verantwoorden voor de Tweede Kamer.  In 2019 werd volgens schattingen tussen de 15 en 20 miljard euro verdiend met criminaliteit. Daarvan wist Justitie slechts 77 Het bericht Overheid weet criminelen nog nauwelijks te plukken verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Minicomputertje voor digitale camerasystemen
  by redactie on juni 15, 2020 at 5:53 pm

  Voor de verwerking van camerabeelden introduceert IDIS de DH-NUC-21. Dit is een minicomputertje op basis van een Intel Celeron J4005-processor met een Intel HD Graphics 600 als grafische kaart. Via twee HDMI 2.0a-uitgangen kunnen beeldschermen worden aangesloten. De DH-NUC-21 heeft een aansluiting voor een bekabeld 10/100/1000 netwerk, een Intel Wireless-AC 9462-kaart voor wifi en Bluetooth Het bericht Minicomputertje voor digitale camerasystemen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • SmartSD is Paxton Distributor of the Year 2019
  by redactie on juni 15, 2020 at 5:25 pm

  Distributeur SmartSD is door Paxton verkozen tot Distributor of the Year 2019. Paxton Benelux reikt de ‘Distributor of the Year’-award jaarlijks uit aan de distributeur die een mooie groei weet te realiseren, excellente support geeft en de Paxton-producten snel uit voorraad kan leveren. De award werd uitgereikt aan sales director Stefan Schreurs door Stefan van Het bericht SmartSD is Paxton Distributor of the Year 2019 verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Utrecht verplaatst camera’s naar nieuwe hotspots
  by redactie on juni 15, 2020 at 3:59 pm

  De Wolgadreef en Seinedreef in de Utrechtse wijk Overvecht krijgen cameratoezicht. Het betreft een tijdelijke maatregel, die het gevolg is van tal van klachten van bewoners. Hiervoor zijn camera’s beschikbaar, die elke keer weer op andere plaatsen in de stad worden neergezet. De camera’s komen van Kanaleneiland en een andere buurt in Overvecht. Tijdens de Het bericht Utrecht verplaatst camera’s naar nieuwe hotspots verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Huur een boa of agent
  by redactie on juni 15, 2020 at 3:41 pm

  Wat stoort burgers het meest? De gemeente Altena, vlakbij Dordrecht, wilde dat wel eens weten en vraagt daarom burgers waarvoor zij het liefst een agent of boa zouden inzetten. Wie gelukt heeft kan op actiedag 23 juni over een ‘eigen’ agent of boa beschikken, die de grootste ergernissen gaat aanpakken. De belangstelling voor de tijdelijke Het bericht Huur een boa of agent verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Grootste pakketsorteercentrum van Benelux beveiligd door Heras
  by redactie on juni 15, 2020 at 2:13 pm

  Eind 2019 opende DHL Parcel het grootste en duurzaamste pakketsorteercentrum van de Benelux. Het sorteercentrum verwerkt tot een half miljoen pakketten per dag. Heras ondersteunde bouwbedrijf Hercuton bij de beveiliging van ruim 2 kilometer perimeter en het scheiden van verkeersstromen. Het totale project is binnen een jaar gerealiseerd. DHL Parcel opende in oktober 2019 in Het bericht Grootste pakketsorteercentrum van Benelux beveiligd door Heras verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Afluisteren met op lamp gerichte telescoop
  by redactie on juni 15, 2020 at 8:18 am

  Israëlische onderzoekers van de Ben-Gurion University en het Weizmann Institute of Science hebben een nieuwe methode ontwikkeld om van buitenaf gesprekken af te luisteren. Dit gebeurt via een op een lamp gerichte telescoop. Als mensen in een kamer in gesprek zijn, veroorzaakt dat geluidsgolven die de lichtsterkte van de lampen beïnvloeden. Die fluctuaties worden van Het bericht Afluisteren met op lamp gerichte telescoop verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Axis brengt camera’s die ‘social distancing’ bewaken
  by redactie on juni 14, 2020 at 11:02 am

  Nu we weer wat meer vrijheid krijgen is het belangrijk dat de social distancingregels worden nageleefd. Voor steden levert het een grote uitdaging op, om het gedrag van mensen te kunnen monitoren en waar nodig in te grijpen. Axis biedt hiervoor een hulpmiddel, dat ontwikkeld is door partner ViNotion. De Axis-partner ViNotion is een in Het bericht Axis brengt camera’s die ‘social distancing’ bewaken verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Beveiligingsuitdagingen van de snelle digitalisering
  by redactie on juni 14, 2020 at 9:43 am

  Steeds meer apparaten worden via IP-netwerken op elkaar aangesloten. Dat biedt voordelen, maar brengt ook risico’s met zich mee. AddSecure is een bedrijf dat oplossingen ontwikkelt om IP-netwerken veiliger te maken. CEO Stefan Albertsson vertelt over de beveiligingsuitdagingen van de digitalisering. Hoe kijkt Albertsson naar digitalisering en trends? Welke kansen en uitdagingen zijn er? “Het Het bericht Beveiligingsuitdagingen van de snelle digitalisering verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Liesbeth Huyzer nieuwe plaatsvervangend korpschef
  by redactie on juni 13, 2020 at 2:00 pm

  Minister Grapperhaus van Veiligheid en Justitie heeft Liesbeth Huyzer aangewezen tot plaatsvervangend korpschef bij de Politie. Zij is sinds 2017 lid van de korpsleiding en volgt hiermee korpschef Henk van Essen op, die eerder deze functie bekleedde. Korpschef Henk van Essen is blij met de aanwijzing van Huyzer: “De afgelopen jaren heb ik haar ervaren Het bericht Liesbeth Huyzer nieuwe plaatsvervangend korpschef verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Siqura levert in Midden-Oosten enorm beveiligingsproject
  by redactie on juni 13, 2020 at 1:46 pm

  Siqura, een onderdeel van het Nederlandse TKH Security, realiseerde een volledig geïntegreerd bewakings- en toegangssysteem voor het nieuwe Sheikh Khalifa Central Hospital in Fujairah in de Verenigde Arabische Emiraten. Het project omvat onder andere 700 camera’s. Het nieuwe ziekenhuis omvat elf gespecialiseerde afdelingen, een spoedafdeling met 32 ​​bedden, een revalidatiegebouw met drie verdiepingen en meer Het bericht Siqura levert in Midden-Oosten enorm beveiligingsproject verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Snel te installeren oplossing voor toegangsbeheer
  by redactie on juni 13, 2020 at 9:44 am

  Met de 4 Door Access Control Kit biedt EasySecure een complete toegangsoplossing, samengesteld uit een intelligente controller, kaartlezers en gratis software. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren, aldus de leverancier. Het is mogelijk om te registreren met de mobiele telefoon, kaart én code. Bij dit pakket levert EasySecure standaard ook vijftig mobiele credentials. Het bericht Snel te installeren oplossing voor toegangsbeheer verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease