Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Toolbox voor aanpak overlastgevende asielzoekers
  by redactie on november 24, 2020 at 4:12 pm

  Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een toolbox ontwikkeld met maatregelen voor de aanpak van overlastgevende asielzoekers. Het gaat om ruim zeventig maatregelen, variërend van de inzet van cameratoezicht en extra beveiliging tot het opleggen van een meldplicht of collectief winkelverbod. In de toolbox zijn onder andere producten van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Het bericht Toolbox voor aanpak overlastgevende asielzoekers verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Brainbox voegt kunstmatige intelligentie toe aan IP-camera’s
  by redactie on november 24, 2020 at 4:01 pm

  Het is verbluffend wat moderne bewakingscamera’s tegenwoordig kunnen. Dankzij ingebouwde intelligentie kunnen ze complexe situaties bewaken en sturen ze alleen beelden door als menselijk ingrijpen vereist is. Een reden om bestaande camera’s te vervangen? Nee! Met de Brainbox van VideoGuard zijn de meeste digitale camera’s met een kleine investering intelligent te maken. De Brainbox is Het bericht Brainbox voegt kunstmatige intelligentie toe aan IP-camera’s verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • AddSecure betreedt nu ook de videobewakingsmarkt
  by redactie on november 24, 2020 at 11:58 am

  Met de overname van International Security Group GmbH heeft AddSecure de markt voor videobewakingssystemen betreden. Het in beveiligde communicatie en IoT gespecialiseerde bedrijf wil met behulp van de producten van Security Group Video Surveillance as a Service gaan opzetten. Security Group is gespecialiseerd in mobiele oplossingen voor videobewaking. Het bedrijf is onder andere actief in Het bericht AddSecure betreedt nu ook de videobewakingsmarkt verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • 123456 nog steeds het meest gebruikte wachtwoord
  by redactie on november 24, 2020 at 11:39 am

  123456 is voor .nl e-mailadressen het meest gebruikte wachtwoord in 2020. Dit meldt IT dienstverlener Competa IT op basis van de meest recente data die werd opgevraagd bij Scattered Secrets, een website waar mensen kunnen checken of hun wachtwoord ooit is gelekt en gekraakt. De wachtwoordenanalyse laat tevens zien dat het aantal gekraakte wachtwoorden (van Het bericht 123456 nog steeds het meest gebruikte wachtwoord verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Veel animo voor opleiding PKVW-beveiligingsadviseur
  by redactie on november 24, 2020 at 11:15 am

  Deze week hebben dertig cursisten hun diploma PKVW-beveiligingsadviseur behaald bij Capabel PRO, een instituut met ruim 65 jaar ervaring in opleidingen op het gebied van beveiliging en veiligheid. De opleiding is interessant voor mensen in de bouw, bij facilitaire diensten en in de handel van bouwkundige beveiliging. Capabel PRO is de grondlegger van het beveiligingsonderwijs Het bericht Veel animo voor opleiding PKVW-beveiligingsadviseur verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • SmartSD toegetreden tot HID Partner Advisory Council
  by redactie on november 24, 2020 at 11:02 am

  SmartSD is onlangs lid geworden van de HID Partner Advisory Council. Deelname aan deze adviesraad van HID stelt SmartSD in staat om HID te ondersteunen en te inspireren bij de ontwikkeling van producten en de productstrategie van HID.  Hiermee zegt SmartSD als één van de eerste inzicht te hebben in de productroadmap van HID en Het bericht SmartSD toegetreden tot HID Partner Advisory Council verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Groot tekort aan stageplaatsen in veiligheidssector
  by redactie on november 24, 2020 at 10:32 am

  De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en vakbond BOA ACP zeggen zich zorgen te maken over het tekort aan stageplaatsen. Mede vanwege corona is in de hele sector een tekort aan ruim 500 stageplaatsen ontstaan. De coronacrisis eist veel van handhavingsorganisaties. Elke keer zijn er nieuwe regels en gelijktijdig is er een hoog ziekteverzuim, doordat veel Het bericht Groot tekort aan stageplaatsen in veiligheidssector verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • KNVB komt met spelregels tegen criminele sponsoring amateurs
  by redactie on november 24, 2020 at 8:48 am

  Bij één op de acht amateursportverenigingen zijn er signalen van betrokkenheid met de onderwereld, bleek afgelopen week uit onderzoek. De KNVB begint hiertegen een offensief met nieuwe ‘spelregels’ en het geven van meer voorlichting over bestaande regels, zo zegt de bond tegenover het AD. Door de coronacrisis is het voor amateursportverenigingen nog moeilijker geworden om Het bericht KNVB komt met spelregels tegen criminele sponsoring amateurs verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Teamleider William van Olst wint V-Factor 2020
  by redactie on november 23, 2020 at 3:48 pm

  Teamleider William van Olst, werkzaam bij Trigion, is de winnaar van de V-factor 2020. Volgens de vakjury is hij een echte teamspeler, creëert hij vertrouwen in de veiligheid van mens en object en geeft hij uitstekend leiding. “William is de ideale ambassadeur van de beveiligingsbranche”, aldus juryvoorzitter Marianna Clarijs. “Denken in oplossingen en niet in Het bericht Teamleider William van Olst wint V-Factor 2020 verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • IDIS presenteert Video Surveillance Report 2020
  by redactie on november 23, 2020 at 12:31 pm

  Dit jaar kon de vakbeurs IFSEC in Londen niet plaatsvinden wegens corona. Desondanks heeft de beursorganisatie in samenwerking met IDIS een enquête gehouden onder professionals uit de beveiligingsindustrie en de resultaten gepresenteerd in het Video Surveillance Report 2020. Het Video Surveillance Report 2020 besteedt onder andere aandacht aan video analytics, aan de toenemende acceptatie en Het bericht IDIS presenteert Video Surveillance Report 2020 verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • CCV verduidelijkt normen over brandmelding en ontruiming
  by redactie on november 23, 2020 at 12:14 pm

  Het CCV komt met de interpretatiebesluiten BMI-OAI voor brandmeldinstallaties (NEN 2535) en ontruimingsalarminstallaties met stil-alarm (NEN 2575-4). Deze gaan over onduidelijkheden in de norm, bijvoorbeeld over plaatsing van melders in kleine ruimtes en bewaking ervan. De door het deskundigenpanel van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid uitgegeven interpretaties zijn gebaseerd op harmonisatieafspraken die inspectie-instellingen gebruiken. Het bericht CCV verduidelijkt normen over brandmelding en ontruiming verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Minister wil horecamedewerkers handhaving laten assisteren
  by redactie on november 23, 2020 at 11:57 am

  Maandagavond wordt in het Veiligheidsberaad gesproken over ‘coronabanen’ om politie en boa’s te ontlasten. Het idee is om mensen uit bijvoorbeeld de horeca, die nu zonder werk zitten, op plekken in te zetten waar voor de politie en de handhavers de werkdruk door corona momenteel erg hoog is. De veiligheidssector reageert verbaasd op het plan. Het bericht Minister wil horecamedewerkers handhaving laten assisteren verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Politie gaat automatische drones als verkenner inzetten
  by redactie on november 23, 2020 at 10:49 am

  De politie en andere hulpdiensten kunnen binnenkort over een automatisch vliegende drone beschikken, die ontwikkeld is door Saxion Hogeschool. Deze drone vliegt heel snel naar een incident om beelden daarvan door te sturen, zodat beter is in te schatten hoeveel capaciteit benodigd is. De door het Lectoraat Mechatronica ontwikkelde drone is The Beast genoemd, wat Het bericht Politie gaat automatische drones als verkenner inzetten verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Geen voorrang voor vitale beroepen bij vaccinatie
  by redactie on november 23, 2020 at 10:21 am

  Onder andere de brancheverenigingen voor beveiligers en boa’s hebben er bij het kabinet op aangedrongen om hun mensen voorrang te geven bij coronatesten en vaccinatie. Dit omdat zij een vitale functie vervullen voor de maatschappij. Het ziet er echter niet naar uit dat aan hun verzoek gevolg wordt gegeven. Het kabinet heeft besloten om op Het bericht Geen voorrang voor vitale beroepen bij vaccinatie verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Politie start proef met mobiel DNA-laboratorium
  by redactie on november 23, 2020 at 10:00 am

  Hoe sneller de politie sporen kan onderzoeken en analyseren na een misdrijf, hoe sneller het delict wordt opgelost en de politie verdachten kan aanhouden. Daarom is een proef gestart met een mobiel forensisch lab. Dat kan binnen enkele uren een DNA-profiel analyseren en vergelijken met de databank van het NFI. De proef LocalDNA draait in Het bericht Politie start proef met mobiel DNA-laboratorium verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Boa’s willen spuugkappen bij hun uitrusting
  by redactie on november 23, 2020 at 9:36 am

  Regelmatig maken handhavers het mee dat zij in het gezicht worden gespuugd. Om dit te voorkomen willen zij net als politieagenten met spuugmaskers worden uitgerust. Deze kunnen zij bij een aanhouding over het hoofd van de verdachte trekken. Minister Grapperhaus vindt het echter geen goed idee. Behalve dat het uiterst vernederend is om bespuugd te Het bericht Boa’s willen spuugkappen bij hun uitrusting verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Grapperhaus wil autoriteit tegen strafbare content op internet
  by redactie on november 22, 2020 at 2:06 pm

  Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid wil dat er een instantie komt die op internet op jacht gaat naar kinderpornografische en terroristische content. Dit om producenten en consumenten van dergelijk materiaal te kunnen opsporen en providers te dwingen de content van internet te verwijderen. Het plan past volgens de minister binnen de aanpak van online Het bericht Grapperhaus wil autoriteit tegen strafbare content op internet verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Onderzoek of ‘hacken’ Twitter-account Trump strafbaar was
  by redactie on november 22, 2020 at 1:27 pm

  Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt of ethisch hacker Victor Gevers een strafbaar feit heeft gepleegd, toen hij er in oktober in slaagde het eenvoudige wachtwoord van het Twitter-account van Donald Trump te raden, waarop hij zichzelf ook toegang tot het account verschafte. Het ging om het privéaccount @realDonaldTrump van de Amerikaanse president. Gevers probeerde een Het bericht Onderzoek of ‘hacken’ Twitter-account Trump strafbaar was verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Ambulances sneller ter plekke dankzij kunstmatige intelligentie
  by redactie on november 22, 2020 at 12:05 pm

  Een aantal veiligheidsregio’s werkt nu met software die voorspelt waar de kans het grootst is dat medische hulp nodig is. Ze kunnen dan alvast een ambulance sturen, zodat die er sneller is als er ook werkelijk iets gebeurt. De berekening gebeurt op basis van eerdere ambulanceritten. Voor het personeel is het even wennen dat het Het bericht Ambulances sneller ter plekke dankzij kunstmatige intelligentie verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Honderden leerlingen wegens wapenbezit geschorst
  by redactie on november 21, 2020 at 4:05 pm

  Het afgelopen schooljaar is 350 keer een leerling van een middelbare school gestuurd wegens wapenbezit. Dat meldt RTL Nieuws op basis van cijfers van de Inspectie van het Onderwijs. Een ongekende stijging, aldus de Stichting School en Veiligheid. In een paar jaar tijd is het aantal scholieren dat betrapt wordt met messen of zelfs vuurwapens Het bericht Honderden leerlingen wegens wapenbezit geschorst verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease