Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Onderzoek naar delen van informatie over cybersecurity
  by redactie on september 24, 2020 at 1:03 pm

  De Haagse Hogeschool heeft voor het NCSC een verkennend onderzoek uitgevoerd naar de omstandigheden waarin mensen cybersecurity informatie willen delen met concullega’s in een keten- of samenwerkingsverband. Cybersecurity-risico’s beperken zich meestal niet tot een individuele organisatie. Er zijn altijd afhankelijkheden van leveranciers en samenwerkingspartners waardoor risico’s gedeelde risico’s worden. Het uitvoeren van een risicoanalyse binnen Het bericht Onderzoek naar delen van informatie over cybersecurity verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Nieuw uniform voor specialisten bij politie
  by redactie on september 24, 2020 at 12:23 pm

  Begin volgend jaar introduceert de politie een nieuw uniform voor medewerkers met operationeel specialistische taken. De politie heeft dit specialistenuniform ontwikkeld om in het contact met het publiek duidelijk het verschil te laten zien tussen de specialistische en de breed opgeleide politiemedewerkers. De specialisten worden ingezet op specifieke onderdelen van het politiewerk, zoals Forensische Opsporing Het bericht Nieuw uniform voor specialisten bij politie verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Handsfree toegangsverlening met behulp van QR-codes
  by redactie on september 24, 2020 at 12:19 pm

  Vanderbilt breidt het assortiment toegangsbeheer uit met ZKTeco’s QR500-lezers. Deze snelle lezers zijn geschikt voor het ACT365-toegangssysteem en maken het mogelijk om deuren te openen door een QR-code op de smartphone te laten scannen. Dat maakt de lezer ideaal voor incidentele bezoekers. Zoals de naam al zegt werken de lezers met QR-codes. Dit vanwege de Het bericht Handsfree toegangsverlening met behulp van QR-codes verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Eagle Eye Networks introduceert Local Display Stations
  by redactie on september 24, 2020 at 11:53 am

  Met het Eagle Eye Local Display Station introduceert Eagle Eye Networks een platform dat tot 164 live videostreams voor weergave op locatie decodeert en toont. Volgens het bedrijf is het een ideale oplossing voor het live bekijken van toepassingen zoals videowalls, spotmonitoren en beveiligingsschermen. Eagle Eye Networks, specialist in cloud video surveillance, brengt met Local Het bericht Eagle Eye Networks introduceert Local Display Stations verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Houten pakt autokraak aan met succesformule
  by redactie on september 24, 2020 at 11:20 am

  De gemeente Houten pakt autokraak in drie fases aan: op het bedrijventerrein, in parkeergarages en in de wijk. De methode leent zich goed voor toepassing in andere gemeenten en wordt daarom gepromoot door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Nicole van Berkel, veiligheidsmedewerker van het team Houten Veilig, richt zich op het uitvoerende werk. “Zend Het bericht Houten pakt autokraak aan met succesformule verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Nieuwe beveiligingssuite, NVR en camera’s bij Honeywell
  by redactie on september 24, 2020 at 10:57 am

  Honeywell presenteert de Pro-Watch Integrated Security Suite voor het beheer van beveiligingsinstallaties, de 30-serie Embedded Netwerkvideorecorders en de 60-serie IP-video 5MP-camera’s. Een van de onderdelen van de Integrated Security Suite is Pro-Watch Intelligent Command. Dit is een web-based gebruikersinterface voor een situationeel overzicht beveiligingssytemen. De beveiligingssoftware combineert toegangsbeheer, videobewaking, inbraakdetectie en andere vitale beveiligingsfuncties in Het bericht Nieuwe beveiligingssuite, NVR en camera’s bij Honeywell verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Wetsvoorstel: doodslag van 15 naar 25 jaar cel
  by redactie on september 24, 2020 at 10:25 am

  De maximale gevangenisstraf voor doodslag gaat omhoog van 15 naar 25 jaar. Daarmee wordt het verschil kleiner tussen de maximale gevangenisstraf voor moord (30 jaar) en de gevangenisstraf voor doodslag. Dat is de kern van een wetsvoorstel van de ministers Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) en Dekker (voor Rechtsbescherming) dat donderdag via internet in consultatie is Het bericht Wetsvoorstel: doodslag van 15 naar 25 jaar cel verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Hoge boete bij meer dan 2000 euro cash op zak
  by redactie on september 24, 2020 at 9:16 am

  In de strijd tegen drugscriminaliteit wil de VVD in Rotterdam dat burgers een boete van 2500 euro krijgen als zij meer dan 2000 euro contant geld bij zich hebben. Die boete komt dan bovenop de inbeslagname van het geld. De nieuwe maatregel zou opgenomen moeten worden in de Algemene Plaatselijke Verordening. Volgens de partij lopen Het bericht Hoge boete bij meer dan 2000 euro cash op zak verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Politie laat bedrijf agenten op corona testen
  by redactie on september 23, 2020 at 5:51 pm

  Om een nijpend tekort aan agenten te voorkomen, heeft de politie een commercieel bedrijf ingeschakeld dat agenten veel sneller op corona kan testen dan de GGD. Dit blijkt uit een vertrouwelijke e-mail, die bij RTL Nieuws terecht is gekomen. De Nationale Politie heeft volgens RTL Nieuws te kampen met een grote uitval van agenten door Het bericht Politie laat bedrijf agenten op corona testen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Slimme camera’s voor als elke seconde telt
  by redactie on september 23, 2020 at 4:16 pm

  Het wegennet behoort tot de vitale infrastructuur. Dat is vooral te merken bij incidenten. Die verergeren aanzienlijk als hulpdiensten onderweg worden belemmerd. Dat laatste is met slimme securityoplossingen tegen te gaan, stelt Edwin Beerentemfel, manager Business Development bij Axis Communications. Bewakingscamera’s kunnen tegenwoordig veel meer dan alleen het registreren van situaties. Het zijn slimme sensoren Het bericht Slimme camera’s voor als elke seconde telt verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Handige app voor beheer Previdia-panelen van Inim
  by redactie on september 23, 2020 at 12:17 pm

  SmartSD presenteert Inim Fire, de nieuwe app van Inim Electronics voor het beheer van automatische branddetectiesystemen, die zijn gebouwd rond Previdia-panelen (zowel Previdia MAX als Previdia Compact). De app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-systemen. De Inim Fire app, gericht op zowel professionals (installateurs / onderhoudstechnici) als eindgebruikers (installatiemanagers, security supervisors, etc.), biedt volledige Het bericht Handige app voor beheer Previdia-panelen van Inim verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Aantal inbraken daalt landelijk met 18% tijdens de coronacrisis
  by redactie on september 23, 2020 at 9:26 am

  Sinds maart dit jaar is het aantal geregistreerde woning- en schuurinbraken met 18 procent gedaald ten opzicht van dezelfde periode in 2019. Dat maakt vergelijkingssite Independer bekend op basis van politiecijfers. Ondanks deze landelijke afname nam het aantal inbraken in bijna 30 procent van de gemeenten juist toe. Het thuiswerken door corona had niet overal Het bericht Aantal inbraken daalt landelijk met 18% tijdens de coronacrisis verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Snelle toename van ontmantelde drugslaboratoria
  by redactie on september 23, 2020 at 7:45 am

  Het eerste half jaar van 2019 rolde de politie veertig drugslabs op. Dit jaar zijn het er al 65. Zorgwekkend is de verschuiving van xtc naar het levensgevaarlijke crystal meth, dat door Mexicaanse specialisten wordt vervaardigd en vooral bedoeld is voor export naar andere Europese landen. Dit blijkt uit cijfers van de landelijke eenheid van Het bericht Snelle toename van ontmantelde drugslaboratoria verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Branche wil voorrang voor beveiligers bij coronatest
  by redactie on september 22, 2020 at 7:12 pm

  Net als zorg- en onderwijspersoneel moeten ook beveiligers gebruik kunnen maken van de voorrangsregeling bij de GGD’s voor het laten afnemen van een coronatest. Daarvoor pleit de Nederlandse Veiligheidsbranche in een brief aan de ministers De Jonge en Grapperhaus. Sneltests op het coronavirus zouden ook zo snel mogelijk – wellicht als pilot – beschikbaar moeten Het bericht Branche wil voorrang voor beveiligers bij coronatest verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Grote internationale actie tegen handel op dark web
  by redactie on september 22, 2020 at 6:35 pm

  Dinsdag heeft een wereldwijd samenwerkingsverband van opsporingsdiensten de resultaten bekendgemaakt van een gezamenlijke operatie genaamd DisrupTor, die zich richtte op verkopers en kopers van illegale goederen op het dark web. Deze operatie volgt op het offline halen van Wall Street Market in mei 2019, destijds de op een na grootste illegale online marktplaats op het Het bericht Grote internationale actie tegen handel op dark web verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Hikvision introduceert een geïntegreerde cloud-oplossing
  by redactie on september 22, 2020 at 3:56 pm

  Hikvision presenteert binnenkort Hik-ProConnect. Dit is een cloud-gebaseerde oplossing die het hele productportfolio van Hikvision samenbrengt. Het cloud-platform is gericht op professionele installatiebedrijven en biedt volgens de fabrikant een reeks van kenmerkende functies en voordelen. Met Hik-ProConnect kunnen gebruikers Hikvision-apparaten koppelen voor onder andere videobewaking, inbraakdetectie, toegangsbeheer en intercom. Gebruikers kunnen hun professionele beveiligingsadviseurs machtigen Het bericht Hikvision introduceert een geïntegreerde cloud-oplossing verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Uitgebreide NVR als basis van securitymanagementsysteem
  by redactie on september 22, 2020 at 3:09 pm

  Met de VMS-B180-A brengt Uniview een geïntegreerd videobewakingsplatform voor kleine en middelgrote toepassingen. Het kan apparaten zoals IPC, NVR, gezichtsherkenningsterminal, decoder, netwerktoetsenbord, toegangscontroller en alarmcontroller aansluiten en beheren. De VMS-B180-A is volgens de fabrikant eenvoudig te implementeren, stabiel en schaalbaar. Dat maakt het apparaat breed toepasbaar in LAN-gebaseerde applicaties zoals woonwijken, gebouwen, campussen, hotels, winkels Het bericht Uitgebreide NVR als basis van securitymanagementsysteem verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Medewerkers SERIS verzamelen 179 kilo plastic afval
  by redactie on september 22, 2020 at 2:55 pm

  Veiligheid en leefbaarheid gaan hand in hand. Reden voor Seris Nederland om eens wat aan plastic zwerfvuil te doen. In samenwerking met Plastic Whale is een deel van de Rotte schoongevist. Van de Bergse Linker Rottekade tot aan de Crooswijksebocht hebben de medewerkers en de directie van Seris Nederland het water schoon gevist en de Het bericht Medewerkers SERIS verzamelen 179 kilo plastic afval verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Ruim duizend modems besteld om mee te frauderen
  by redactie on september 22, 2020 at 10:04 am

  Een man en vrouw uit Rotterdam hadden bij VodafoneZiggo meer dan duizend modems besteld om daar fraude mee te plegen. Het lukte hen om met de modems voor ruim 100.000 euro aan bitcoins en tegoeden te stelen. Ook bestelden zij voor 125.000 euro aan goederen zonder te betalen. De modems werden besteld onder valse namen Het bericht Ruim duizend modems besteld om mee te frauderen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Boa’s verdacht van valse aangifte inzake coronahoester
  by redactie on september 22, 2020 at 9:43 am

  De politie van Amsterdam is een onderzoek gestart naar vijf handhavers, die een man hebben laten oppakken op beschuldiging van ‘coronahoesten’. De advocaat van de man had camerabeelden opgevraagd, waaruit bleek dat de beschuldiging onterecht was. Het incident gebeurde in april, tijdens de eerste coronagolf. Een man liep naar een Albert Heijn en passeerde daarbij Het bericht Boa’s verdacht van valse aangifte inzake coronahoester verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease