Nieuws
Lees hier de laatste ontwikkelingen in de beveiling

BeveiligingNieuws Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid

 • Deel geldstortautomaten weer open met bewaking
  by redactie on januari 22, 2021 at 7:10 pm

  Twee weken geleden besloten de banken en Geldmaat om ruim 500 geldafstortautomaten in Nederland te sluiten. Maandag gaan er veertig weer deels open onder continue bewaking. Ondernemers kunnen dan overdag weer hun sealbags met kasgeld deponeren. Om plofkrakers de wind uit de zeilen te nemen, worden de automaten ’s avonds afgesloten en geleegd. Enige tijd Het bericht Deel geldstortautomaten weer open met bewaking verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • ‘Beveiligers verdienen soms ook voorrang bij vaccinatie’
  by redactie on januari 22, 2021 at 3:33 pm

  Als politie en BOA’s voorrang krijgen bij de vaccinatie tegen COVID-19, dan zouden daarbij ook beveiligers meegenomen moeten worden. Dat schrijft de Nederlandse Veiligheidsbranche in een brief aan de ministers De Jonge (Volksgezond, Welzijn en Sport) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid). De brief is ook ondertekend door Schoonmakend Nederland en heeft betrekking op beveiligers en Het bericht ‘Beveiligers verdienen soms ook voorrang bij vaccinatie’ verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Niet iedereen wordt op straat standaard gecontroleerd
  by redactie on januari 22, 2021 at 3:23 pm

  Volgens het Veiligheidsberaad, waar burgemeesters van de Veiligheidsregio’s deel uitmaken, komt er geen heksenjacht op mensen die tijdens de avondklok op straat zijn. Het is aan de mensen zelf om thuis te blijven. Handhaving wordt slechts als sluitstuk van de maatregel beschouwd. Het overlegorgaan van de 25 burgemeesters die voorzitter zijn van hun veiligheidsregio zegt Het bericht Niet iedereen wordt op straat standaard gecontroleerd verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Axis presenteert topmodel video-intercom
  by redactie on januari 22, 2021 at 3:03 pm

  De AXIS I8016-LVE Netwerk Video Intercom is nieuw bij Axis Communications. Het betreft een kleine, zeer robuuste en vandalismebestendige video-intercom, met volgens de fabrikant exceptionele audio kwaliteit. De intercom is ontwikkeld voor 2-weg communicatie, videoverificatie en remote entry control. De video-intercom beschikt voer een 5MP camera (140° FoV) met onzichtbaar IR-licht voor beeld in de Het bericht Axis presenteert topmodel video-intercom verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Gegevens commerciële coronatester slecht beveiligd
  by redactie on januari 22, 2021 at 1:40 pm

  Persoonlijke en medische gegevens van tienduizenden mensen blijkt via een slecht beveiligde database eenvoudig toegankelijk geweest te zijn. Het gaat om klanten van het bedrijf U-Diagnostics dat onder andere toeristen, militairen, sportmensen en huisartsen test op corona. Het datalek werd ontdekt door Nieuwsuur. De gevoelige gegevens werden gedeeld in een WhatsApp-groep met 300 leden en Het bericht Gegevens commerciële coronatester slecht beveiligd verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • DNB ziet daling van het aantal valse eurobiljetten
  by redactie on januari 22, 2021 at 10:45 am

  In 2020 is het aantal valse eurobiljetten in Nederland gedaald. In totaal zijn 25.500 valse eurobiljetten uit de roulatie gehaald. Dat is 34 procent minder dan in 2019. De daling is in het tweede kwartaal van 2020 ingezet, gelijktijdig met het afnemend gebruik van contant geld aan de kassa door de coronapandemie. Wereldwijd is eveneens Het bericht DNB ziet daling van het aantal valse eurobiljetten verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Klachten over ‘wegkapen’ van kennis door het MIT
  by redactie on januari 22, 2021 at 10:27 am

  Niet alleen de georganiseerde misdaad heeft problemen met het Multidisciplinair Interventie Team (MIT), dat minister Grapperhaus van Justitie & Veiligheid vorig jaar oprichtte tegen ondermijnende criminaliteit. De nieuwe organisatie leidt ook tot veel onvrede bij de samenwerkende organisaties, stelt NRC vast. Geld dat met onder andere drugshandel wordt verdiend, wordt steeds vaker gebruikt om in Het bericht Klachten over ‘wegkapen’ van kennis door het MIT verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Alphatronics breidt aanbod e-learning voor UNii flink uit
  by redactie on januari 21, 2021 at 10:22 pm

  Medio vorig jaar kwam Alphatronics e-learning voor de UNii. Sinds die tijd zijn al ruim 400 cursisten opgeleid. Inmiddels zijn ook trainingen beschikbaar voor de introductie de UNii, een technische basistraining en mySmartControl. De e-learning wordt aangeboden in meerdere talen. De resultaten zijn volgens Alphatronics veelbelovend. In een half jaar tijd zijn ruim 400 cursisten Het bericht Alphatronics breidt aanbod e-learning voor UNii flink uit verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Mogelijk weer evenementen komende zomermaanden
  by redactie on januari 21, 2021 at 4:12 pm

  Goed nieuws voor evenementenbeveiligers. Een garantiefonds van de overheid moet het mogelijk maken om weer evenementen te organiseren voor de komende zomermaanden. Er zou hiervoor 300 miljoen euro beschikbaar zijn. Als evenementen toch niet door kunnen gaan, ontvangt de organisator een vergoeding uit het fonds. Het uitstellen van evenementen tot Nederland coronavrij is, is geen Het bericht Mogelijk weer evenementen komende zomermaanden verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Tweede topmodel Bosch geschikt voor Inteox
  by redactie on januari 21, 2021 at 3:51 pm

  Na de MIC 7100i is nu ook de Autodome 7000i van Bosch onderdeel geworden van het Inteox-programma. Dit houdt in dat op het apparaat apps geïnstalleerd kunnen worden voor extra functionaliteit. Dezelfde apps zijn te gebruiken voor camera’s van andere merken die aan de Inteox-eisen voldoen. Inteox is voor bewakingscamera’s wat Android is voor smartphones. Het bericht Tweede topmodel Bosch geschikt voor Inteox verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Service Centrale Nederland verifieert alarm met PIR-CAM
  by redactie on januari 21, 2021 at 3:27 pm

  Om de kans op onnodige inzet van beveiligingsdiensten en politie te voorkomen, introduceert Service Centrale Nederland visuele alarmverificatie met behulp van een PIR-CAM-detector van Hikvision. Deze stuurt direct live beelden door naar de meldkamer, zodat er over de oorzaak van het alarm geen twijfel meer is. Visuele verificatie van alarm is een van de mogelijkheden Het bericht Service Centrale Nederland verifieert alarm met PIR-CAM verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • BeveiligingNieuws mediapartner van ASIS International Benelux
  by redactie on januari 21, 2021 at 2:46 pm

  BeveiligingNieuws.nl is nu mediapartner van beroepsvereniging ASIS International Benelux Chapter. Dat houdt in dat deze hoogwaardige netwerkorganisatie kennis gaat delen via ons platform en dat wij die kennis verspreiden onder onze ruim 26.000 professionals tellende doelgroep. Voorheen werkte de enkele honderden leden tellende ASIS International Benelux Chapter samen met het platform Security Management, maar dat Het bericht BeveiligingNieuws mediapartner van ASIS International Benelux verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Celstraf geëist voor winkelier die agenten mishandelde
  by redactie on januari 21, 2021 at 1:19 pm

  “Een stuitende vorm van eigenrichting.” Zo noemde de officier van justitie een zaak waarbij personeel van een delicatessenwinkel in Eindhoven de politie te lijf ging, na aangesproken te zijn op het niet dragen van mondkapjes. Dit gebeurde nadat eerder al handhavers de winkel werden uitgejaagd. Handhavers van de gemeente en politieagenten die bij een controle Het bericht Celstraf geëist voor winkelier die agenten mishandelde verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Eerste SCL-certificering door Kiwa België
  by redactie on januari 21, 2021 at 11:20 am

  De Belgische netbeheerder Elia heeft met haar GoforZer0 programma de laatste jaren erg ingezet op de veiligheid van haar bedrijfsprocessen en werknemers. De onafhankelijke certificeerder Kiwa België beloont Elia hier nu voor met het prestigieuze internationale certificaat Safety Culture Ladder (SCL). De netbeheerder is het tweede Belgische bedrijf dat deze herkenning ontvangt. Het is tegelijk Het bericht Eerste SCL-certificering door Kiwa België verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Wiv-commissie nog steeds ontevreden over inlichtingenwet
  by redactie on januari 21, 2021 at 10:25 am

  De Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (Wiv) 2017 schiet nog steeds op een aantal punten tekort, concludeert de evaluatiecommissie onder leiding van Renée Jones-Bos in een rapport dat werd aangeboden aan ministers Kajsa Ollongren (BZK) en Ank Bijleveld (Defensie). De tekortkomingen leiden tot knelpunten in de uitvoering en verschillen van opvattingen over onderdelen in Het bericht Wiv-commissie nog steeds ontevreden over inlichtingenwet verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Fors meer cybercrime uit naam van Belastingdienst
  by redactie on januari 21, 2021 at 10:15 am

  Steeds meer criminelen proberen, zogenaamd uit naam van de Belastingdienst, geld af te pakken van mensen via e-mails of app- en sms-berichten. De Belastingdienst kreeg vorig jaar 162.624 meldingen van cybercrime binnen. Dit waren er in 2017 nog ongeveer 7.700. Medewerkers van de Belastingdienst zeggen er, in samenwerking met andere partijen, alles aan te doen Het bericht Fors meer cybercrime uit naam van Belastingdienst verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Dahua Technology opent nieuw kantoor in België
  by redactie on januari 20, 2021 at 4:46 pm

  Dahua Technology opent op 1 februari een nieuw kantoor in Mechelen. Drie jaar geleden had het bedrijf al een vestiging in Sint-Niklaas geopend, maar die is onlangs afgestoten. Om wat centraler tussen Antwerpen en Brussel te zitten is nu gekozen voor Mechelen als vestigingsplaats voor de Belgische markt. Door uitbreiding van het team van Dahua Het bericht Dahua Technology opent nieuw kantoor in België verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • IDIS presenteert handige videobewaking in de Cloud
  by redactie on januari 20, 2021 at 4:20 pm

  IDIS presenteert de website IDIS Cloud Manager. Het gaat hier volgens de fabrikant om een echte alles-in-één interface waarmee gebruikers live en opgenomen video kunnen bekijken via een webbrowser. Zo blijven zij overal en op elk moment op de hoogte van wat er zoal gebeurt. De Cloud Manager biedt tal van mogelijkheden. Zo kunnen locaties Het bericht IDIS presenteert handige videobewaking in de Cloud verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • ARAS brengt veelzijdige en fraaie serie toegangslezers
  by redactie on januari 20, 2021 at 1:55 pm

  ARAS levert nu ook de hoogwaardige multifunctionele kaartlezers van de Franse fabrikant STID. Deze kaartlezers zijn in staat verschillende kaarttechnologieën te lezen waaronder de Mifare DESFire EV2. Naast kaarten en druppels kunnen ze ook bediend worden met een mobiele telefoon op basis van NFC en Bluetooth. De fabrikant heeft een uniek concept ontwikkeld wat genoemd Het bericht ARAS brengt veelzijdige en fraaie serie toegangslezers verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

 • Politiebonden: ‘vaccineer politiemedewerkers’
  by redactie on januari 20, 2021 at 1:26 pm

  Politiebonden NPB, ACP, ANPV en Equipe hebben namens hun leden een brandbrief aan het kabinet gestuurd met daarin een dringend beroep om politiemensen om direct NA de zorgmedewerkers politiepersoneel te vaccineren. Met de komende avondklok en de rol die van politiemensen wordt gevraagd in de handhaving is vaccinatie dé manier om politiemensen en de samenleving Het bericht Politiebonden: ‘vaccineer politiemedewerkers’ verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

23 mei13:45
23 mei13:45
mei 2019
mei 2019

Allround security gastheren bij Ingram Bijenkorf

De Mannen van Omega staan goed op hun plek bij Ingram Bijenkorf. Een mooie combinatie van allround security gastheren, Security host op het main distributiecentra van Bijenkorf NL.
24 feb14:42
24 feb14:42
feb 2019
feb 2019
FB_Post_bol

OBJECTBEVEILIGERS ( M/V ) Regio Tilburg

Omega Beveiliging is op zoek naar nieuwe medewerkers die in het bezit zijn van diploma beveiliger 2 en woonachtig zijn in de regio Tilburg. Lever jij ons een nieuwe collega aan dan krijg je van ons een bol.com bon t.w.v. €100,- Dus ga op zoek naar mensen in jouw omgeving die voldoen aan het signalement van beveiliger.
17 jan15:53
17 jan15:53
jan 2019
jan 2019
log-belastingdienst

Voorwaardelijke invrijheidstelling naar maximaal 2 jaar

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
14 jan16:54
14 jan16:54
s

Spraaktechnologie (nog) niet zo populair?

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
12 jan16:49
12 jan16:49
PGP Blackbery Crypto Phone

BlackBerry richt zich op beveiliging IoT-apparaten

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:20
19 okt08:20
okt 2018
okt 2018
cyberveiilgheid-600x372

Nederland internationaal in kopgroep cyberveiligheid

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
19 okt08:18
19 okt08:18
handen-schudden-600x372

Ook werkgevers beveiliging akkoord met nieuwe cao

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.
25 mei15:06
25 mei15:06
mei 2018
mei 2018
wisenet-600x372

Domecamera’s voor kleine ruimten, zoals liften

De druk op de politie neemt toe door de veelvoorkomende criminaliteit op internet, zoals wraakporno, phishing en ransomware. Daarom wil de VVD volgens RTL Nieuws dat het voor de politie makkelijker wordt om vrijwillige cyberspecialisten aan te stellen.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease