Kwaliteit

Omega Beveiliging & Advies staat voor kwaliteit. Omega Beveiliging & Advies beschikt over het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Horecabeveiliging, beiden uitgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche. De keurmerken borgen het kwaliteitsniveau van de dienstverlening, zoals bijvoorbeeld op het gebied van administratie en werk-procedures. Met de keurmerken laat Omega Beveiliging & Advies zien dat de dienstverlening op transparante, integere en betrouwbare wijze tot stand komt. Omega Beveiliging & Advies is daarnaast lid van de VEB  (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven), waar wij een actieve rol hebben in de ledenraad. 

Omega Beveiliging & Advies investeert daarnaast voortdurend in het menselijk kapitaal. Zo worden de medewerkers –afhankelijk van de aard van hun werklocatie- bijgeschoold en gespecialiseerd middels opleidingen, trainingen en oefeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen op het gebied van Security Awareness, derving en agressie en geweld.

Om de kwaliteit te kunnen borgen maakt Omega Beveiliging & Advies gebruik van een security managementsysteem. De werkzaamheden van de beveiligingsbeambten zijn voor onze opdrachtgevers transparant en eenvoudig te volgen. Zo kunnen rapportages direct opgevraagd worden en werkzaamheden zoals controleronden realtime gemonitord worden. Op basis van de data kunnen managementrapportages worden gegenereerd waarin het slagingspercentage van de betreffende KPI’s (zoals het aantal uitgevoerde controleronden) wordt weergegeven.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Informatie
Over Omega
Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease