FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Huismeesters

De huismeesters van Omega Beveiliging & Advies zorgen voor de veiligheid, representatie en ordelijkheid van de omgeving van uw (bedrijfs-) pand. De huismeesters van Omega Beveiliging & Advies zijn het primaire aanspreekpunt wanneer het gaat storingen, defecten en andere problemen binnen en rondom uw pand. Daarnaast houdt de huismeester zich bezig met het (sociale) toezicht op de veiligheid en met het onderhoud van uw pand en de omgeving.

Receptiediensten

De receptionisten/receptionistes van Omega Beveiliging & Advies zijn het visitekaartje voor uw onderneming. Zij ontvangen op professionele en gastvrije wijze uw bezoek.

Taken die zij uitvoeren kunnen bestaan uit toegangscontrole, terrein- en monitorbewaking, sleutelbeheer, ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon. Daarnaast kunnen zij ingezet worden om u licht-administratief werk uit handen te nemen.

Gastheren / gastvrouwen

De gastheren / gastvrouwen van Omega Beveiliging & Advies fungeren als uw mobiele receptionisten. Zij ontvangen op gastvrije wijze uw bezoek. Zij begeleiden uw bezoek, verwijzen uw bezoek door en zijn de primaire vraagbaak. Naast hun informerende taken worden de gastheren en gastvrouwen van Omega Beveiliging & Advies ook getraind in Security Awareness. Zo fungeren zij ook als ogen en oren wanneer het gaat om het signaleren van onveilige danwel verdachte situaties.

Verkeersregelaars

Omega Beveiliging & Advies levert verkeersregelaars en parkeerbegeleiders ten behoeve van evenementen en calamiteiten. Met de inzet van de verkeersregelaars wordt een goede verkeersafhandeling geborgd. De verkeersregelaars gaan gekleed in een oranje reflectiebroek met daarboven het goedgekeurde verkeersregelaarsvest.

De verkeersregelaars zijn ‘Volledig bevoegd’, d.w.z. zij de cursus met goed gevolg hebben afgelegd en in het bezit zijn van de verkeersregelaarspas.

Eventueel zijn zij aanvullend in bezit van VCA, EHBO met reanimatie en BRL9101.

Brandwachten

Wanneer er behoefte is aan toezicht bij dakwerkzaamheden, brandgevaarlijke werkzaamheden, bij evenementen en bij uitval van de brandmeldcentrale dan kan Omega Beveiliging & Advies rijksgecertificeerde brandwachten leveren.

Niet alleen voor de incidentele werkzaamheden kunt u bij Omega Beveiliging & Advies terecht voor uw brandveiligheidsvraag, wanneer een (meer) langdurige inzet vereist is dan kan desgewenst een risicoprofiel worden opgemaakt, waarbij ook de omgevingsfactoren in ogenschouw worden genomen.

Waar ben je naar op zoek?