TECHNISCHE BEVEILIGING

Technische beveiligingsmaatregelen zijn niet meer weg te denken; zij zorgen in synergie met organisatorische en bouwkundige maatregelen voor een sluitende beveiliging. Daarom is het van belang dat technische beveiliging onderdeel uitmaakt van een integrale beveiligingsaanpak.

Omega Beveiliging & Advies combineert op integrale en innovatieve wijze oplossingen op het gebied van inbraakdetectie, videobeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omega Beveiliging & Advies speelt in op de laaste trends en ontwikkelingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan toegangscontrole middels biometrie.

Wanneer een snelle inzet vereist is dan kan Omega Beveiliging & Advies ook direct inspelen op de vraag. Zo kan op het gebied van inbraakdetectie bijvoorbeeld een mobiel detectiesysteem geleverd worden of een mobiele cameramast, welke onbevoegde toegang detecteert en de melding –ter opvolging- door meldt aan een meldkamer. Mobiele cameramasten zijn bij uitstek effectief inzetbaar bij evenementen en tijdelijke opdrachten zoals op bouwterreinen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, voor ieder type object wordt een passende oplossing geïmplementeerd.

Omega Beveiliging & Advies levert tevens losse technische beveiligingsproducten en voert reparaties en/of onderhoud uit aan uw bestaande installaties.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease