Onze Diensten

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN EN HEB JE HIERNA NOG VRAGEN KOM GERUST LANGS VOOR EEN GOED GESPREK EN EEN LEKKER BAKKIE KOFFIE.

Advies

Of het nu om safety of security-gerelateerde vraagstukken gaat, Omega Beveiliging & Advies adviseert u graag in de aanpak van uw veiligheidsvraagstuk. In een oriënterend gesprek wordt bepaald wat de gewenste doelstelling is op het gebied van veiligheid. Onze adviseurs voeren middels een audit een nulmeting uit (IST-situatie) en bepalen vervolgens met u welke stappen u kunt nemen om tot de gewenste situatie (SOLL-situatie) te komen.

Logistieke beveiliging

In veel logistieke bedrijven liggen attractieve goederen welke een aantrekkingskracht hebben op kwaadwillenden. Ondanks een daling in de transportcriminaliteit kost interne en externe criminaliteit binnen de logistieke sector jaarlijks honderden miljoenen euro’s.

Zorgbeveiliging

Veiligheid in de publieke sector is een hedendaags hot item. Binnen de publieke sector heeft de veiligheid binnen de gezondheidszorg de hoogste prioriteit. Het Security Management binnen de gezondheidszorg dient zich integraal te richten op de organisatie, de mensen, facility, technologie en Incident Response.

Winkelbeveiliging

Winkelcriminaliteit kost de detailhandel jaarlijks naar schatting 1,5 miljard euro. Naast materiële schade wordt ook steeds meer de immateriële schade benadrukt. Zo neemt het aantal agressie- en geweldsincidenten nog steeds toe.

Mobiele surveillance

U vertrouwt op uw medewerkers, maar u wilt net dat extra zekerheid wanneer het gaat om het openen, controleren danwel sluiten van uw pand? Dan is mobiele surveillance bij uitstek de oplossing om de veiligheid van uw bedrijfspand en personeel te garanderen.

Animale beveiliging

Soms is het handig om een hond te gebruiken als hulpmiddel voor beveiliging. Vertrouw op de gecertificeerde hondengeleiders van Omega Beveiliging & Advies in zulke situaties. Ze hebben de juiste beveiligingsdiploma’s. Honden kunnen worden ingezet voor bewaking, surveillance, of opsporing, zoals speurhonden.

Evenementen beveiliging

Het organiseren van evenementen brengt risico’s met zich mee, zoals menselijke fouten, opzettelijke handelingen en externe factoren zoals technische problemen of slecht weer. Om de veiligheid van het festivalpubliek te waarborgen, is het essentieel om goed beveiligingspersoneel en crowd control in te zetten.

FACILITAIRE DIENSTVERLENING

De huismeesters van Omega Beveiliging & Advies zorgen voor de veiligheid en het onderhoud van uw pand. Ze zijn uw eerste contactpunt voor problemen en houden toezicht op de veiligheid en netheid in en rondom uw gebouw.

OMEGA BEVEILIGING & ADVIES STAAT VOOR KWALITEIT

Omega Beveiliging & Advies beschikt over het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Horeca beveiliging, beiden uitgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche. De keurmerken borgen het kwaliteitsniveau van de dienstverlening, zoals bijvoorbeeld op het gebied van administratie en werk-procedures. Met de keurmerken laat Omega Beveiliging & Advies zien dat de dienstverlening op transparante, integere en betrouwbare wijze tot stand komt. Omega Beveiliging & Advies is daarnaast lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en de VBE (Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland).

 

Waar ben je naar op zoek?