MOBIELE SURVEILLANCE

U vertrouwt op uw medewerkers, maar u wilt net dat extra stukje zekerheid wanneer het gaat om het openen, controleren danwel sluiten van uw pand? Dan is mobiele surveillance bij uitstek de oplossing om de veiligheid van uw bedrijfspand en personeel te garanderen.

De mobiele surveillanten van Omega Beveiliging & Advies worden getraind op het handelen tijdens noodsituaties. Daarnaast worden zij uitvoerig getraind op Security Awareness, zodat zij verdachte en/of onveilige situaties in een vroeg stadium herkennen en hierop anticiperen. De mobiele surveillanten voorzien u tevens van veiligheidsadvies wanneer zij onveilige situaties constateren.

Taken die de mobiele surveillanten van Omega Beveiliging voor u kunnen uitvoeren zijn controleronden, brand-preventie, sleutelhouderschap, alarmopvolging, het openen danwel sluiten van het bedrijfspand en toegangscontrole. U ontvangt digitaal een alarm- cq. werkbrief en kunt in uw digitale omgeving in één oogopslag zien welke handelingen door Omega Beveiliging & Advies zijn uitgevoerd. In geval van incidenten is de mobiele surveillant de spil tussen de benodigde actoren; de sleutelhouder, de meldkamer en eventueel de hulpdiensten.

Omega Beveiliging & Advies is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsdiensten, bewakingsdiensten en beveiligingsadvies. De huidige dienstverlening voorziet in alle voorkomende beveiligings- en bewakingstaken.

Telefoon: +31 76 579 2530
Fax: +31 76 579 2540
Email: info@omegabeveiliging.nl
Website: www.omegabeveiliging.nl

Informatie
Over Omega
Social & nieuws
Adres

Korte Huifakkerstraat 16
4815 PS BREDA

© Copyright 2018 Omegabeveiliging.nl
Ontwerp & Onderhoud door WO Lease